Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βέρα στο δεξί – reunion: Ρεγγίνα, Έλσα και Δώρα συναντιούνται 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Άγνωστες ιστορίες από τη σειρά!

«Ρεγγίνα», «Έλσα» και «Δώρα» από το «Βέρα στο δεξί» μίλησαν στο «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες από την αγαπημένη σειρά του MEGA.

Το «Βέρα στο δεξί» του MEGA ήταν  καθημερινή δραματική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2004-2007. Η επίγευση που είχε αφήσει στο κοινό του ήταν κάτι παραπάνω από θετική, καθώς παράλληλα διαδραματίζονταν ενδιαφέρουσες ιστορίες, που κρατούσαν το κοινό σε αγωνία.

Η Ελισάβετ Μουτάφη, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά, μίλησε για τα γυρίσματα της και για τους πρωταγωνιστές.

«Η Ρεγγίνα και η Δώρα τσακώνονταν για τον Στράτο και εγώ από πίσω με την Κάτια Δανδουλάκη τραγουδούσαμε το “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ”. Στα Τρίκαλα που κάναμε γυρίσματα την τρίτη χρονιά σχολούσαν τα σχολεία και μαζεύονταν 4.000 άτομα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

«Και στην Αθήνα που γύρισα, δεν σταμάτησα να κλαίω για μέρες. Ήταν ένα εβδομαδιαίο σίριαλ σε καθημερινή βάση με σπουδαίους ηθοποιούς, γυρίσματα στο εξωτερικό και αλλού τύπου διαλόγους», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Η Ελισάβετ στα γυρίσματα ό,τι υπήρχε το σάρωνε. Τα έπαιρνε όλα παραμάζωμα! Θυμάμαι μας έλεγαν “παίξτε, αφεθείτε, μη σας νοιάζει το σενάριο”», σχολίασε η Υρώ Λούπη σχετικά με την «ελευθερία» που είχαν οι συντελεστές για τους ρόλους τους.

«Είχε τύχει να κοιμηθώ στο καμαρίνι μου, γιατί ήταν δύσκολο να μετακινηθώ και είπα θα κοιμηθώ εδώ και αύριο θα είμαι έτοιμη για το γύρισμα. Ακόμη ο κόσμος συζητάει το “Βέρα στο δεξί”. Έδιναν πανελλήνιες σταματούσαν το διάβασμα, νέες μαμάδες το παρακολουθούσαν τους πρώτους μήνες, ακόμη και άντρες με συνέργεια!», σχολίασε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραδέχθηκε πως «η μέρα που τελειώσαμε το τελευταίο γύρισμα, είναι από εκείνες που έχω κλάψει τόσο πολύ. Μια φορά γυρίσαμε σκηνή γύρω στις 12-1 το μεσημέρι και το απόγευμα έπαιξε το συγκεκριμένο επεισόδιο!».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ