Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Κιβωτός του Κόσμου» – Συγκλονίζει μητέρα 15χρονου στη δομή Βόλου: «Φοβάμαι για το παιδί μου, ξέρει και έχει δει πολλά»

«Το παιδί είναι φοβισμένο και δεν μπορεί να μιλήσει», αναφέρει η μητέρα του

Συνεχίζεται το κύμα αποκαλύψεων
σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σοκαριστικά είναι τα όσα κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 15χρονου, του δεύτερου παιδιού που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην «Κιβωτό». Πρόκειται για μητέρα έξι παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και μένει σε δομή της ΜΚΟ.

«Πήγα στην Εισαγγελία Βόλου και έκανα καταγγελία για να πάρω το παιδί μου. Φοβάμαι πολύ για το τι μπορεί να του έχουν κάνει. Ξέρει πολλά, έχει δει πολλά, έχει ακούσει πολλά. Φοβάμαι μην το έχουν πειράξει… Το καλοκαίρι ήταν μαζί με το στέλεχος που φέρεται να ασέλγησε σε άλλο παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου.

«Μου έχουν κόψει την επικοινωνία. Ενώ έχω αποφαση από την Εισαγγελία να μιλώ κάθε μέρα μαζί του και να το βλέπω μία φορά την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι δεν το τηρούν. Όταν μιλώ στο τηλεφωνο, τον έχουν πάντα σε ανοιχτή ακρόαση παιδαγωγοί και το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει. Όταν το επισκέπτομαι, υπάρχει πάντα άνθρωπος δίπλα. Μόλις το ρωτώ τι συμβαίνει… αλλάζει η ψυχολογία του και η διάθεσή του. “Φοβάμαι”, μου λέει», αποκάλυψει η ίδια.

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι το παιδί μου έχει κακοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο… Το παιδί για να μιλήσει και να μας πει τι του έχει συμβεί πρέπει να φύγει από την “Κιβωτό” και να δει παιδοψυχολόγο. Για να μπορέσει να το ξεκλειδώσει. Για να μπορέσει να ανοιχτεί και πάλι», κατέληξε η μητέρα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ