Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σέρρες: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 6χρονος που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη – Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του

Δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο παιδί που τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια της φονικής έκρηξης του λέβητα,
σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες.

Πρόκειται για έναν από τους δύο τραυματίες της τραγωδίας. Όπως τονίζουν οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διαπίστωσαν το πρόβλημα που είχε προκληθεί και το αποκατέστησαν, ο μικρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ακόμα αναφέρουν ότι δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ότι τις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο σε πολύ καλή γενική κατάσταση. Αυτό που παρουσίασε και φάνηκε και από τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη άμεσα ήταν ότι είχε ένα εμπίεσμα. Εμπίεσμα σημαίνει ότι το κόκαλο του κρανίου έχει μπει μέσα δύο εκατοστά. Μεγάλο πρόβλημα, άνευ σημασίας όμως για μας. Αντιμετωπίστηκε από τους νευροχειρουργούς με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έγινε εγχείρηση και είναι εκτός κινδύνου», επισήμανε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσικόπουλος, στο thesstoday.gr.

Παράλληλα πρόσθεσε πως το παιδί νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική. «Δεν χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ Παίδων. Είναι σε καλή κατάσταση, μιλάμε με τους γονείς του. Υπάρχει αισιοδοξία. Σε λίγες μέρες θα είναι ξανά στο σχολείο του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη στον λέβητα στοίχισε τη ζωή ενός 11χρονου μαθητή και, εκτός από τον 6χρονο, τραυμάτισε και έναν 10χρονο μαθητή. Για το τραγικό περιστατικό διατάχτηκε έρευνα από τον εισαγγελέα Σερρών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ