Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Oικονόμου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να πολιτικοποιεί περιστατικά όπως του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη – Υπάρχουν όργανα που κάνουν τη δουλειά τους

Ζήτησε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα

«Η κυβέρνηση αποκαθιστά αδικίες από την περίοδο των μνημονίων»,
είπε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε όλα τα στελέχη ΕΛΑΣ και Λιμενικού

Ανέφερε πως πρέπει να περιμένουμε την έρευνα και να φωτιστεί κάθε πτυχή της τραγωδίας με το θάνατο του μαθητή στις Σέρρες, ενώ σε ότι αφορά τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά, στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για σπουδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πολιτικοποιεί τέτοια περιστατικά. Είπε πως υπάρχουν συντεταγμένα όργανα και μέσα στην αστυνομία που κάνουν τη δουλειά τους και ζήτησε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Με αφορμή την εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ το Δεκέμβριο σε όλα τα στελέχη ΕΛΑΣ και Λιμενικού, είπε πως έχουν ενισχυθεί στο παρελθόν και άλλες κοινωνικές ομάδες. Παράλληλα, σημείωσε πως η κυβέρνηση αποκαθιστά αδικίες από την περίοδο των μνημονίων, δίνει μέρισμα της ανάπτυξης σε όλη την ελληνική κοινωνία και διαμορφώνει ένα κλίμα που να προσελκύει επενδύσεις.

Σε σχέση με το ζήτημα των υψηλών επιτοκίων δανεισμού, είπε πως κανέναν δεν συμφέρει μια νέα γενιά κόκκινων δανείων, ενώ τόνισε  πως είναι προς όφελος της κυβέρνησης, των τραπεζών και των πολιτών να μην διαταραχθεί η πορεία της οικονομίας.

Ακόμη, ενόψει της συζήτησης της Πέμπτης στη Βουλή, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα είναι συνεπής σε όσα έχει πει από την πρώτη στιγμή, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη θα φωτίσει την υπόθεση και δεν θα μείνει καμία σκιά.

Επανέλαβε πως οι εκλογές θα γίνουν κοντά στο τέλος της τετραετίας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ