Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεοδωρικάκος για πυροβολισμό 16χρονου: O ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί επικίνδυνη ταύτιση με το 2008 και επανάληψη των θλιβερών γεγονότων

Για εργαλειοποίηση της υπόθεσης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Δηλώσεις για τον πυροβολισμό του 16χρονου

από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μίλησε για προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ταυτίσει το περιστατικό με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να υπάρξει «επανάληψη των θλιβερών γεγονότων» εκείνης της εποχής. 

«Διερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Ας το σεβαστούν όλοι αυτό. Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να εργαλειοποιήσει για κομματικούς λόγους την υπόθεση. Επιχερούν μια επικίνδυνη ταύτιση με το 2008 και την επανάληψη των θλιβερών γεγονότων», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχήθηκε στην οικογένεια του 16χρονου «γρήγορη ανάρρωση» και ξεκαθάρισε ότι «ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις». «Η ισχύς της Δημοκρατίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι χθεσινές επιθέσεις και ο τραυματισμός αστυνομικών πρέπει να τύχουν ομόφωνης καταδίκης. Στηρίζουμε την Αστυνομία, αλλά πάντα αυστηρά στο πλαίσιο του νόμου. Ο νόμος είναι για όλους, χωρίς εξαιρέσεις. Εύχομαι στην οικογένεια του 16χρονου να αναρρώσει γρήγορα».

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ