Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κιβωτός του Κόσμου: «Έσωσε τόσες ψυχούλες και τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό», λέει η μητέρα του πατέρα Αντωνίου

Η ηλικιωμένη γυναίκα παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου τη στιγμή που η μητέρα του πατέρα Αντωνίου δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ που πραγματοποίησε ο Alpha.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του πατέρα Αντωνίου,  η οποία διαμένει μόνιμα στη Χίο, μίλησε για την Κιβωτό του Κόσμου και για όσα καταλογίζουν στον γιο της στην εκπομπή TLive, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τόσες ψυχούλες έσωσε ο γιος μου και τώρα τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό…».

Μάλιστα, η μητέρα του πατέρα Αντωνίου εδώ μία εβδομάδα έχει φύγει από το σπίτι που έμενε και έχει πάει σε μοναστήρι. Δίνει επίσης απαντήσεις για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, που ήταν τόσο στο όνομά της όσο και στο όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται ο σταθμός του Alpha, η εν λόγω θυρίδα επρόκειτο να ανοίξει σήμερα, παρουσία της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται εκεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εκατομμυρίων ευρώ, που ψάχνουν οι Αρχές.

Παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της Κιβωτού του Κόσμου

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πατέρα. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…», είπε.

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της Κιβωτού του Κόσμου, γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της. «Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά», πρόσθεσε.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δεν θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ, το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό», κατέληξε η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον Alpha.

Δείτε βίντεο με ολόκληρο το ρεπορτάζ του ALPHA

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ