Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Ο Κώστας χαροπαλεύει – Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε, αλλά δεν έπρεπε να τον πυροβολήσει ο αστυνομικός»

Τι είπε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Οι γονείς του 16χρονου που πυροβολήθηκε
στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν σήμερα (07/12) το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Μαζί τους ήταν ο δικηγόρος τους, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο πατέρας και η μητέρα του ανηλίκου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του, αποχώρησαν συντετριμμένοι από τα δικαστήρια. «Ο Κώστας χαροπαλεύει. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε έναν 16χρονο. Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου, ήταν το καλύτερο παιδί. Έκανε αυτό που έκανε και ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει», δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου.

«Θέλουμε δικαιοσύνη»

Επιπλέον, ευχαρίστησε όλους τους Ρομά, που «από την ημέρα που έγινε γνωστό το περιστατικό ξεσηκώθηκαν και βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια». Η μητέρα του παιδιού είπε ότι ο 16χρονος νοσηλεύεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, τονίζοντας με τη σειρά της: «Θέλουμε δικαιοσύνη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ