Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φλωρίδης: Οι δηλώσεις Τσίπρα έχουν βγάλει τους Ρομά στους δρόμους

Ο πρώην υπουργός μίλησε με σκληρά λόγια για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός, Γιώργος Φλωρίδης εξαπέλυσε «σκληρή» κριτική για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μιλώντας στον Status FM.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις και τα επεισόδια που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες από ομάδες ατόμων Ρομά «οι δηλώσεις Τσίπρα πυροδοτούν αυτή την έξαρση που παρατηρείται τώρα. Αυτός τους έβγαλε στον δρόμο, αυτός τους νομιμοποιεί. Πώς το είχε πει πρόσφατα η Αχτσιόγλου; Εμάς η κανονικότητα δεν μας συμφέρει, εμείς αναμπουμπούλες θέλουμε. Όταν τα λένε, τα εννοούν κιόλας».

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Συνέδεσα τη δήλωση αυτή με την παλιά του δήλωση, όταν μιλούσε για τους τρεις εργαζόμενους που δολοφονήθηκαν στη Marfin, που τους έκαψαν ζωντανούς. Τότε ο Τσίπρας είπε ‘και τι κακό έχουν οι μολότοφ; Το θέμα είναι από ποια μεριά βρίσκεσαι όταν αυτές πέφτουν’. Είναι στο dna τους, στα κύτταρά τους, δεν είναι ατυχείς δηλώσεις».

Ο κ. Φλωρίδης σημείωσε ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο αστυνομικός πυροβόλησε είναι άγνωστες και θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. «Δεν οδηγούν πουθενά οι λογικές πυροβόλησε για ένα 20ευρο», είπε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ