Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΕΛΑΣ: Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο – Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση

Έγιναν και 25 κατ’ οίκον έρευνες από τις δυνάμεις που μετέχουν, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική

Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές είχαν γίνει έως σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
 κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ στη Δυτική Αττική, που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αφορμή τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και οι επτά συλλήψεις αφορούν σε κατοχή ναρκωτικών. Επιπλέον, έγιναν και 25 κατ’ οίκον έρευνες, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελείται από τη ΓΑΔΑ, με τη συμμετοχή διμοιριών ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, καθώς και ελικοπτέρου, μέχρι που έπεσε το σκοτάδι, και δύο οχημάτων ρίψης νερού («Αίαντες»). Σε επιφυλακή βρίσκονται και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Την αφορμή έδωσαν οι επιθέσεις από ομάδες Ρομά, με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών, αλλά και εναντίον δύο ατόμων στην περιφερειακή Αιγάλεω, με εμπρησμό σε λεωφορείο, αλλά και με την πυρκαγιά σε κατάστημα ελαστικών στον Ασπρόπυργο, η οποία προκάλεσε και την ενεργοποίηση του 112, λόγω των τοξικών καπνών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ