Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Κιβωτός του Κόσμου»: Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου στη Χίο – Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε

Το άνοιγμα έγινε παρουσία Ειρηνοδίκη και η διαδικασία κράτησε για μία ώρα και 40 λεπτά

Τη θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου σε τράπεζα στη Χίο
άνοιξαν σήμερα άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας της Αθήνας στο πλαίσιο των ερευνών για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρένας Κουβελιώτη, το άνοιγμα έγινε παρουσία Ειρηνοδίκη και η διαδικασία κράτησε για μία ώρα και 40 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί, πως στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τη θυρίδα, ενώ έναν μήνα νωρίτερα είχαν γίνει οι πρώτες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου στον Συνήγορο του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ηρώ Καρυοφύλλη στο T-live, το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα είναι 57.350 ευρώ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο όνομα της μητέρας του πατρός Αντωνίου έχει βρεθεί ένας λογαριασμός τραπέζης με το ποσό των 50.000 ευρώ.

Τι δήλωσε η μητέρα του πατρός Αντωνίου για τη θυρίδα

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…» δήλωσε χθες στον Alpha και στη Ρένα Κουβελιώτη η μητέρα του πατρός Αντωνίου, η οποία ζει σε μοναστήρι της Χίου.

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον σύντομο διάλογο με τη δημοσιογράφο, παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ