Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντησή του για το «στριπτίζ» – «Σάλος» στο twitter

Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα και ποικιλοτρόπως στα social media

«Σάλος» στο twitter, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ο οποίος, την ώρα της τοποθέτησης της Μαρίας Απατζίδη, βουλευτή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ως ειδική αγορήτρια επί του νομοσχεδίου για την Δημοτική Αστυνομία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής μέσω webex από το γραφείο του κόμματος, άρχισε να… γδύνεται!

Όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση έγιναν μάρτυρες αυτού του απίστευτου περιστατικού με πρωταγωνιστή τον κ. Γρηγοριάδη, που σχολιάστηκε έντονα και ποικιλοτρόπως στα social media.

Υπενθυμίζεται πως ενώ η Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος αγνοώντας ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε και μη γνωρίζοντας ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Όταν πια είχε βγάλει το πουκάμισό του, η Μαρία Απατζίδη αντιλήφθηκε το περιστατικό και προσπάθησε με το χέρι του να κρύψει την κάμερα, προκειμένου να… προλάβει κάτι που μπορεί να συνέβαινε στη συνέχεια.

Η απάντηση Γρηγοριάδη

Ο ίδιος ο κ. Γρηγοριάδης, πέρασε στην αντεπίθεση, και έδωσε τη δική του απάντηση για το ατυχές περιστατικό, αναφέροντας πως «όταν δουλεύεις όλη μέρα στην Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

Χαμός στο Twitter

Το ατυχές περιστατικό και η απάντηση του βουλευτή, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι παραπονέθηκαν επειδή, η Μαρία Απατζίδη, όταν αντιλήφθηκε τι έκανε ο συνάδελφός της, έβαλε το χέρι της μπροστά στην κάμερα. Και πολλοί, επέκριναν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜΕΡΑ25 για τη στάση του, σημειώνοντας ότι αποτελεί έλλειψη σεβασμού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ