Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντοπούλου στον Παναγιώτη Τζένο: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νομοθετικές ρυθμίσεις και υπουργικές αποφάσεις για να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Ο Παναγιώτης Τζένος μίλησε στην εκπομπή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται πολλά χρόνια και από το 2015 όλοι ψήφισαν τα προαπαιτούμενα για τη διενέργειά τους», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM και στην εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νομοθετικές ρυθμίσεις και υπουργικές αποφάσεις για να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Επίσης ανέφερε πως η τότε κυβέρνηση οδήγησε σε καταστολή και ποινικοποίησε την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών.

Έκανε λόγο για ακραία υποκρισία αυτός που έφερε τις διαδικασίες να εμφανίζεται ως σωτήρας των θυμάτων του. Όπως είπε, σαν να πηγαίνει ο δολοφόνος στην κηδεία του θύματός του.

Για την τραγωδία στο Μάτι έκανε λόγο για έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος και είπε πως έγινε προσπάθεια να υποβαθμιστεί σε πλημμέλημα, υπογραμμίζοντας πως είναι ντροπή αυτό το έγκλημα να δικάζεται σαν τροχαίο χωρίς θύματα.

Τόνισε επίσης πως είναι ντροπή το Ελληνικό Δημόσιο να πηγαίνει σε διοικητική δίκη και να λέει ότι φταίνε αυτοί που κάηκαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ