Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωστής Χατζηδάκης: Μίλησε με τους γονείς του 11χρονου, που σκοτώθηκε στις Σέρρες – «Ένα ξεχωριστό παιδί, σημαιοφόρος έφυγε από κοντά μας»

Ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι θα είναι δίπλα στους γονείς του άτυχου παιδιού για ό,τι χρειαστούν

Το πανελλαδικό πένθος για το θάνατο του 11χρονου μαθητή από την έκρηξη του καυστήρα στο σχολείο του στις Σέρρες
ουδέναν άφησε αδιάφορο. Ο Κωστής Χατζηδάκης ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού και έδωσε τα συλλυπητήριά του ενώ προσφέρθηκε να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν. 

Ο υπουργός Εργασίας έκανε ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου αυτό που έγινε με τον τραγικό χαμό του Βασίλη, του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες. Ακόμη περισσότερο συγκλονισμένοι αισθανόμαστε όλοι εμείς που έχουμε οι ίδιοι μικρά παιδιά. Ένα ξεχωριστό, όπως φαίνεται, παιδί, σημαιοφόρος στο σχολείο του, έφυγε από κοντά μας ξαφνικά, μετά την αναπάντεχη έκρηξη του καυστήρα στο σχολείο του.

Πληροφορήθηκα σήμερα (σημ. την Τετάρτη) ότι ο Βασίλης ήταν γιος της κ. Δήμητρας Καντά, υπαλλήλου του ΕΦΚΑ στις Σέρρες. Κάλεσα λοιπόν στο τηλέφωνο και μίλησα απόψε (σημ. την Τετάρτη) και με τους δύο γονείς. Τους ευχήθηκα φυσικά κουράγιο και δύναμη, πολύ περισσότερο καθώς έχουν κι άλλο ένα παιδάκι που πρέπει να προστατεύσουν και να μεγαλώσουν. Ιδιαίτερα στην κ. Καντά, που εκδίδει συντάξεις στον ΕΦΚΑ, είπα ότι τόσο η διοίκηση του ΕΦΚΑ όσο και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεσή της για ό,τι χρειαστεί.

Ξέρω ότι αυτό το τηλεφώνημα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ο Βασίλης είναι πια με τους αγγέλους στους ουρανούς. Όμως εμείς ως Πολιτεία – κι ακόμα πιο πολύ εμείς ειδικά στο Υπουργείο Εργασίας- οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να απαλύνουμε τον πόνο των γονιών του και ιδιαίτερα της μητέρας του. Καλό Παράδεισο, Βασίλη!»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ