Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νέα Δημοκρατία: Εποχές Χρυσής Αυγής θυμίζει η απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Φωτεινής Πιπιλή (Βίντεο)

Η βουλευτής της ΝΔ πήγε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή από το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη
», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, μετά το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (8/12) της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην ΕΥΠ.

Καρέ καρέ το επεισόδιο στη Βουλή 

Όπως καταγράφηκε στην κάμερα του καναλιού της Βουλής, η Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από τη θέση της στα δεξιά έδρανα και κατευθύνθηκε στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.

Πίσω από την «έκρηξη» υπήρξε παρασκήνιο καθώς αν και είχε αντιδράσει φωνασκώντας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσίπρα, πλην όμως για λίγα δευτερόλεπτα είχε σταματήσει. Τότε, όμως, άνοιξε κουβέντα μαζί της ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, με την κυρία Πιπιλή να του απαντά πως δεν φωνάζει. Τότε, σύμφωνα με παρευρισκόμενους μπροστά στο περιστατικό, ακολούθησε ένα χυδαίο σχόλιο από μέρους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την έκρηξη της Φωτεινής Πιπιλή.

Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην ένταση συμμετέχει σε δεύτερο χρόνο και η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία επίσης καταφέρθηκε εναντίον της κυρίας Πιπιλή, αν και σε διαφορετικό ύφος από αυτό του Σερραίου συναδέλφου της.

Άμεσα ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, την επανέφερε στην τάξη ενώ έσπευσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ώστε να αμβλυνθεί η ένταση. Πιάνοντάς την αγκαζέ, την ανάγκασε να επιστρέψει στη θέση της.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ