Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πατέρας 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Αν ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα

Απειλεί με… βεντέτα

Την ώρα που συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από ομάδες Ρομά ανά την Ελλάδα για τον πυροβολισμού του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό, ο πατέρας του νεαρού που χαροπαλεύει απειλεί για “άσχημα πράγματα” στην περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, ο αστυνομικός που πυροβόλησε το παιδί του.

 «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο…πράγματα άσχημα θα γίνουν» τόνισε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά, μιλώντας στο STAR.

 «Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός…ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά…Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ