Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι εκδόσεις “image” παρουσιάζουν το εικαστικό ημερολόγιο 2023, το θέμα του οποίου είναι η  Κέρκυρα

Οι εκδόσεις “image” παρουσιάζουν το εικαστικό ημερολόγιο 2023, το θέμα του οποίου είναι η  Κέρκυρα. Παράλληλα οργανώνουν ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τα έργα των καλλιτεχνών που φιλοξενούνται στο ημερολόγιο, στην αιθουσα της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας (Ιατρείο)  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 07.00 μ.μ. 

Σπουδαίοι σύγχρονοι καλλιτέχνες εντός και εκτός νησιού με τη δική τους χαρακτηριστική γραφή και τεχνική αποτυπώνουν στο υλικό τις εντυπώσεις τους, επικοινωνούν με τον αναγνώστη-θεατή και δημιουργούν σκέψεις και συναισθήματα. Η Κέρκυρα μέσα από τη ματιά και τον χρωστήρα των δημιουργών σε πρόσφατα αριστουργηματικά έργα.

Η εκθεση και το ημερολόγιο έχει αφιέρωμα στον μεγάλο, τολμηρό, καινοτόμο, κερκυραίο καλλιτέχνη της σύγχρονης ελληνικής τέχνης, Ιωάννη (Τζίνο) Δημητράτο που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. 

οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι: Δημήτρης Αναλύτης, Στάθης Ανδρουτσάκης, Στάθης Βατανίδης, Έλενα Γκάρστεα, Σπυριδούλα Ζάχου, Ειρήνη Κανά, Σπύρος Κολυβάς, Σπύρος Κουρσάρης, Δημήτρης Κρέτσης, Δημήτρης Μηλιώτης, Κώστας Μηνάς, Μαρίνα Στελλάτου, Νίκος Στρατάκης, Κώστας Τόμπρος, Γιώργος Τσιριγώτης.

Οργάνωση Έκθεσης / Καλλιτεχνική επιμέλεια Ημερολογίου:

Ελβίρα Μεταλληνού, γραφίστρια, εκδότρια

Διάρκεια έκθεσης 17-31/12/2022

Ώρες επίσκεψης 10:00-13:00 & 18:00-21:00 (25/12/2022 κλειστά)

Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρα (Ιατρείο) Πλατεία Σκαραμαγκά, Κέρκυρα

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Ιατρείου Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ