Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Φ.Ε. Μάντζαρος

Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και ώρα 20:00μμ, η Μπαντίνα της «Φ.Ε. Μάντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού κ. Σπυρου Ρουβα, πραγματοποιεί, στο Δημοτικό Θέατρο, την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της, παρουσιάζοντας και φέτος, ένα ποικίλο και εορταστικό πρόγραμμα.

Στη συναυλία θα ακουστούν χαρακτηριστικά έργα, τα οποία θα αποτυπώσουν πλήρως το κλίμα των ημερών.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει βαλς και χορούς των J.Strauss, D. Shostakovich, G. Bizet, P.I. Tchaikovsky και Π. Καρρέρ, χριστουγεννιάτικους ύμνους των F. Gruber και C. Franck, κ.α.

Στη συναυλία παρουσιάζονται ως σολίστ οι μουσικοί της ΦΕΜ Δήμητρα Γκόγκα, Μαριάννα Καπάι – Τριβιζά, Γιώργος Τσαουσίδης, Φώτης Αρταβάνης, Σπύρος Μολινάρης, Αλέξης Γεωλδάσης, Νικολέτα Τσιριγώτη, Μάγδα Τσιμπούλη και Ελευθερία Κατσαρού. 

Επίσης συμμετέχουν, Τμήμα της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας (προετοιμασία Χριστίνα Καλλιαρίδου), η Ομάδα Παραστατικών Τεχνών “Qualia Performing Arts” (χορογραφίες: Ελίνα Βλάντη), και η Σχολή Χορού “Goldance Academy” (χορογραφίες: Άννα Αποστολοπούλου).

Εγγυόμαστε στο κοινό ότι θα περάσει μια υπέροχη βραδιά, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η συναυλία αυτή θεωρείται, χρόνια τώρα, ένα από τα σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα της περιόδου των Χριστουγέννων. 

Το συμβολικό αντίτιμο της εισόδου είναι 7€, ενώ εισιτήρια θα προπωλούνται στο κτήριο της Φιλαρμονικής (οδός Φιλαρμονικής αρ. 23) καθημερινά (πλην Σαββάτου απόγευμα και Κυριακής) και ώρες 10:00πμ – 12:00μμ και 18:00μμ – 20:00μμ, καθώς και στο Δημοτικό θέατρο 1 ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας. 

Πληροφορίες στο τηλ. 697 6835014. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ