Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Φ.Ε. Μάντζαρος»: Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μπαντίνας

Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο κλίμα, η Μπαντίνα της «Φ.Ε. Μάντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού κ. Σπύρου Ρουβά, πραγματοποίησε, στο Δημοτικό Θέατρο, την καθιερωμένη εορταστική της συναυλία. 

Στη συναυλία ερμηνεύτηκαν έργα, που αποτυπώνουν το κλίμα των ημερών, όπως βαλς, πολκες, χοροί, χριστουγεννιάτικοι ύμνοι κλπ.

Θελουμε να συγχαρούμε  τους σολίστ της συναυλίας μας και μουσικούς της ΦΕΜ Δήμητρα Γκόγκα, Μαριάννα Καπάι – Τριβιζά, Γιώργο Τσαουσίδη, Φώτη Αρταβάνη, Σπύρο Μολινάρη, Αλέξη Γεωλδάση, Νικολέτα Τσιριγώτη, Μάγδα Τσιμπούλη και Ελευθερία Κατσαρού. 

Θελουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε για την σύμπραξη και συμμετοχή τους, την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας και την μαέστρο της κ. Χριστίνα Καλλιαρίδου, την Ομάδα Παραστατικών Τεχνών “Qualia Performing Arts” και τη χορογράφο τους κ. Ελίνα Βλάντη, και τη Σχολή Χορού “Goldance Academy” και τη χορογράφο τους κ. Άννα Αποστολοπούλου.

Τέλος γι’ αυτήν την υπέροχη βραδιά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μουσικούς της Μπαντινας μας, τους γονείς που μας στηρίζουν και μας συμπαραστέκονται και το κοινό μας που για άλλη μια φορά γέμισε  ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ