Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νίκος Ξανθόπουλος: «Αθάνατος», φώναξαν στην πολιτική κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας, η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών
, συγγενείς και φίλοι λένε το «ύστατο χαίρε» στον Νίκο Ξανθόπουλο, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22/01, σε ηλικία 89 ετών.

Στο Α΄ Νεκροταφείο είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, για να αποχαιρετήσουν το «παιδί του λαού».

Τη στιγμή, μάλιστα, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Τραγικές φιγούρες είναι η πολυαγαπημένη σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου, Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του, ελπίζοντας, πως και αυτήν τη φορά, θα καταφέρει να βγει νικητής.

Στεφάνια για τον Νίκο Ξανθόπουλο έστειλαν η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, καλλιτέχνες, η ΑΕΚ, της οποίας ο ηθοποιός ήταν μεγάλος οπαδός κ.α.

Η οικογένειά του, εξέφρασε δημόσια, με ανακοίνωσή της, την παράκληση αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας, η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, σε μια τελετή που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.



Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ