Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παρακολουθήσεις: Ο Τσίπρας στη Βουλή την Τετάρτη για το πόρισμα Ράμμου – Σκέψεις ακόμη και για πρόταση μομφής

Eξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση μετά τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Χρήστο Ράμμο

Ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης των υποκλοπών

ήταν η σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, Χρήστο ΡάμμοΜετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να πάρει αύριο Τετάρτη τον λόγο στη Βουλή και να καταγγείλει πρόσωπα, τα οποία επιχείρησαν να εμποδίσουν την διερεύνηση της υπόθεσης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να γνωστοποιήσει από το βήμα της Βουλής τα ονόματα που βρίσκονταν στον λευκό φάκελο που έλαβε νωρίτερα από τον Χρήστο Ράμμο. 
«Ο Αλεξης Τσίπρας είναι θεσμικός και δεν πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο, παρά μόνο όπως οφείλει από το βήμα της βουλής στο ναό της δημοκρατίας. Αύριο αναμένεται να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου για την υγεία στην ολομέλεια», αναφέρουν εξάλλου συνεργάτες του. 

Πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν ότι οι εξελίξεις δεν αποκλείουν ακόμη και πρόταση μομφής από τον Αλέξη Τσίπρα, στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ή του Προέδρου της Βουλής.

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ