Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Qatar gate: Ο Παντσέρι θα δώσει στοιχεία για την Εύα Καϊλή – Τι προβλέπει ο δικηγόρος της

«Θεωρώ δεδομένο ότι ο Παντσέρι θα αναφερθεί στην Εύα Καϊλή, αλλά τι αξία έχει η κατάθεση αυτή», είπε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, τονίζοντας ότι δεν έχει στοιχεία εναντίον της, γιατί «ποτέ δεν είχε καμία συναλλαγή μαζί της, ό,τι και να πει θα είναι ένα αφήγημα»

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος,
μίλησε στον ΑΝΤ1, λίγες ώρες πριν από τη συμπληρωματική απολογία αλλά και την κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι.

Παράλληλα,  κ. Δημητρακόπουλος κατηγόρησε τα ισπανικά ΜΜΕ ότι διαρρέουν συνεχώς ψευδείς ειδήσεις σχετικά με το θέμα, αναφερόμενος σε πλάνο από την Ευρωβουλή για το οποίο υποστήριξαν ότι φαίνεται η Εύα Καϊλή να μιλά με τον Ταραμπέλα. Όπως ξεκαθάρισε, ο άνθρωπος που μιλά δεν είναι ο Ταραμπέλα, άλλα κάποιος άλλος.

Αναφορικά με τα όσα πρόκειται να καταθέσει ο Αντόνιο Παντσέρι σήμερα, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή είπε ότι δεν ανησυχεί. Όπως είπε. η αστυνομία των Βρυξελλών παρακολουθούσε τον Παντσέρι έξι μήνες πριν τον συλλάβουν, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον συνήγορο της Εύας Καϊλή, οι Αρχές να γνωρίζουν με ποιους συνομιλούσε και με ποιους είχε δοσοληψίες. Παράλληλα, υπογράμμισε  ότι από την παρακολούθηση του Παντσέρι δεν προκύπτει ότι είχε επαφές με την Εύα Καϊλή και πρόσθεσε ότι ο Παντσέρι προκειμένου να «σώσει» την κόρη του και τη γυναίκα του θα κάνει τα πάντα.

«Είναι βέβαιο ότι για να κάνει νομική συμφωνία και να μπορέσει, αντί για πέντε χρόνια, να πάει στη φυλακή έναν χρόνο, θα δώσει στοιχεία και για την Καϊλή, αλλά θα είναι αλήθεια αυτά που θα πει;», αναρωτήθηκε ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Παντσέρι «αφερέγγυο», τονίζοντας ότι θέλει να «βλάψει πολλούς ευρωβουλευτές».

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για την Καϊλή»

«Θεωρώ δεδομένο ότι ο Παντσέρι θα αναφερθεί στην Εύα Καϊλή, αλλά τι αξία έχει η κατάθεση αυτή», συνέχισε, τονίζοντας ότι δεν έχει στοιχεία εναντίον της, γιατί «ποτέ δεν είχε καμία συναλλαγή μαζί της, ό,τι και να πει θα είναι ένα αφήγημα». Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε την πρόβλεψη ότι η συμφωνία που έχει κάνει ο Πατσέρι «θα καταρρεύσει στο τέλος και θα πάει φυλακή».

Σε σχέση με την πελάτη του και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, υπογράμμισε ότι «τα αποθέματα δύναμης και θάρρους λιγοστεύουν όσο περνάει ο καιρός».

Έκανε λόγο και πάλι για «βασανιστήρια», τα οποία, όπως υποστηρίζει, υπέστη η κ. Καϊλή στις φυλακές όπου βρίσκεται, προκειμένου να ομολογήσει, ενώ τέλος σημείωσε ότι ο εισαγγελέας δεν έχει στοιχεία εναντίον της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ