Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αντιπαράθεση Πλεύρη – Παππά για την υπόθεση Καλογρίτσα και τις καταγγελίες της γραμματέως του

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση

Η υπόθεση Καλογρίτσα και τα όσα κατέθεσε η γραμματέας του στο ειδικό δικαστήριο βρέθηκαν στο επίκεντρο της διαμάχης που είχαν σήμερα στον «αέρα» της ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι καταρρέει το κατηγορητήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ενώ από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης υπογράμμισε ότι δεν έχουν δοθεί επαρκείς απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Παππάς: «Παρελαύνουν μάρτυρες που λένε ότι δεν ξέρουν τίποτα»

Ο Νίκος Παππάς υπενθύμισε ότι ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι συναντήσεις έκανε με τους πάντες και ότι ο Καλογρίτσας διακινεί κουτσομπολιά τα οποία παίρνει η Ν.Δ. και υπάρχουν «διάφοροι ανεμιστήρες που τα πετάνε».

 «Πλέον το κατηγορητήριο καταρρέει. Κομμάτι κομμάτι. Δεν προσελκύει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης όταν παρελαύνουν μάρτυρες ένας μετά τον άλλον και δεν βλέπουν καμία εμπλοκή. Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον, εν μέρει λογικά, όταν κατέθεσε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα. Έχει πει ένα κάρο ψέματα για τα οποία θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης», είπε ο κ. Παππάς και συμπλήρωσε πως το νέο στοιχείο είναι ότι «η πλευρά Καλογρίτσα-Λοβέρδου εμπλέκει ευθέως τον Μητσοτάκη».

 Πλεύρης: Δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης ζήτησε εκ νέου από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση ως προς την υπόθεση και να απαντήσει για τις σακούλες με τα χρήματα που κατευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ.

 «Η γραμματέας είπε ότι μεταφέρονταν χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λένε για Παππά, λένε για ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς κάνατε μήνυση που αφορά εσάς. Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι σακούλες στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει μήνυση από Τσίπρα. Κανένας δεν θα τολμήσει να κάνει μήνυση στον Καλογρίτσα», είπε ο κ. Πλεύρης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ