Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έγινε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού από την 34χρονη κατηγορούμενη

Το ερχόμενο Σάββατο θα μεταβεί ιερέας από τον Μητροπολιτικό Ναό Νικαίας στο κελί της 34χρονης για να γίνει επιμνημόσυνη δέηση

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλούγια το μνημόσυνο της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον χαμό της 9χρονης κόρης της.

Η 34χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της είχε αιτηθεί να μεταβεί στην Πάτρα για το μνημόσυνο, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό. Το ερχόμενο Σάββατο θα μεταβεί ιερέας από τον Μητροπολιτικό Ναό Νικαίας στο κελί της 34χρονης για να γίνει επιμνημόσυνη δέηση.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 και ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας. «Είναι αληθές, δεν καταλαβαίνω πώς διέρρευσε γιατί η κα Πισπιρίγκου, όσο και το συγγενικό της περιβάλλον δεν επιθυμούσαν να διαρρεύσει, εν αντιθέσει με την επίσημη διαρροή από την πλευρά του συζύγου της.

«Πράγματι, την προηγούμενη Δευτέρα στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η κα Πισπιρίγκου και το στενό συγγενικό της περιβάλλον, η μητέρα, η αδελφή, ο πατριός της έκαναν ένα μνημόσυνο στο κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ