Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Qatar Gate – Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή δεν χαρακτήρισε τον σύντροφό της «τοξικό τέρας» αλλά τη βαλίτσα

«Τον κ. Παντσέρι δεν τον νοιάζει η αλήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του» ανέφερε ο δικηγόρος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.
Μάλιστα, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τα λόγια του για τον Αντόνιο Παντσέρι να είναι «καταπέλτης».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, τον κ. Παντσέρι «δεν τον νοιάζει η αλήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Θα δώσει ό,τι του πουν να πει για την κ. Καϊλή, αλλά δε θα μπορέσει να το αποδείξει. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα της κ. Καϊλή, η οποία διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον της από τον κ. Παντσέρι».

Ακόμη, ο συνήγορος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου πρόσθεσε ότι: «Η κ. Καϊλή συνεργάζεται με τις βελγικές αρχές, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα όσα γνωρίζει όποτε της το ζητούν, αλλά δεν μπορεί να ομολογήσει ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη». Επίσης, υπογράμμισε ότι όπως στον κ. Παντσέρι προτάθηκε δικαστική συμφωνία με ανταλλάγματα, έτσι και στην κ. Καϊλή «πρότειναν να δηλώσει ενοχή και της είπαν ότι θα είναι σύντομα στο σπίτι της με το παιδί της. Μετά την υπέβαλαν στα βασανιστήρια».

Σχετικά με τις αναφορές και δημοσιεύματα για σχέσεις και επαφές της Εύας Καϊλή με τη Ρωσία, ο συνήγορός της είπε ότι «στη δικογραφία που έχω στα χέρια μου, δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με τη Ρωσία».

Δεν αποκάλεσε «τοξικό τέρας» τον σύντροφό της αλλά τη βαλίτσα με τα χρήματα

Επιπλέον, ο ποινικολόγος αποσαφήνισε ότι η κ. Καϊλή δεν αποκάλεσε ποτέ ως «τοξικό τέρας» τον σύντροφό της, αλλά έτσι αποκάλεσε τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της.

Τέλος, αναφερόμενος στην κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του σκανδάλου σε σχέση και με την παύση του αιτήματος για έκδοση στο Βέλγιο της συζύγου και της κόρης του, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι: «Ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γαλλίας να του πουν ότι είναι εμπλεκόμενος, θα το κάνει για να σώσει την οικογένεια του και τον εαυτό του. Οι απατεώνες είναι έξω και αυτοί που δηλώνουν αθώοι είναι μέσα. Κομμάτια να την κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθεί κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη, αυτό η Εύα Καϊλή μου ζήτησε να το επαναλαμβάνω σε κάθε συζήτηση για εκείνη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ