Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Τζο Μπάιντεν έφαγε «παντόφλα» από την Τζιλ – Δεν τον άφησε να χορέψει (Βίντεο)

«Δεν θέλουμε να τους καταστρέψουμε το βράδυ», είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Η Τζιλ Μπάιντεν
επέβαλε αυστηρούς κανόνες στον πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς δεν τον άφησε να χορέψει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης για τον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του, αφού είδαν μία παράσταση από τον παραδοσιακό κινέζικο χορό του δράκου, ανέβηκαν στη σκηνή. Μάλιστα, η Τζιλ Μπάιντεν πήρε από το χέρι τον σύζυγό της και τον οδήγησε πάνω στη σκηνή.

«Θα χορέψουμε;», ρώτησε ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν καθώς ανέβαινε τα σκαλιά με διάθεση αστεϊσμού.

Με την Τζιλ Μπάιντεν να απαντάει επίσης με χιουμοριστικό ύφος, «όχι, δεν θες να χορέψεις, πίστεψέ με», απάντησε γελώντας η πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

«Δεν θέλουμε να τους καταστρέψουμε το βράδυ», συμπλήρωσε.



Η Τζιλ Μπάιντεν φόρεσε ένα κόκκινο φωτεινό φόρεμα κατάλληλο για την περίσταση, ενώ επαίνεσε τους χορευτές για την «καταπληκτική» παράσταση. Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν αναφέρθηκαν και στα περιστατικά με τους πυροβολισμούς και τη μαζική δολοφονία 11 ανθρώπων στο Μοντερέι Παρκ και επτά στο Half Moon Bay της Καλιφόρνια.

«Σήμερα συγκεντρωθήκαμε για να γιορτάσουμε, αλλά η χαρά μας κατακερματίστηκε από τα δύο τρομερά περιστατικά με τους πυροβολισμούς. Οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους στο Μοντερέι Παρκ και στο Half Moon Bay και θρηνούμε μαζί τους», είπε αρχικά η Τζιλ Μπάιντεν.

«Είναι τιμή να είμαι μαζί σας εδώ για την πρώτη υποδοχή της κινεζικής πρωτοχρονιάς στον Λευκό Οίκο», συμπλήρωσε.

«Δεν είναι ποτέ αργά να ξεκινήσουμε ξανά, να μάθουμε το παρελθόν για τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να φτάσουμε εκεί, να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας με πίστη στους εαυτούς μας, να ελπίζουμε για καλή τύχη και να εργαστούμε όλοι μαζί για τον κόσμο που θέλουμε», κατέληξε.

Ο Τζο Μπάιντεν από την πλευρά του επαίνεσε τον 26χρονο ήρωα Μπράντον Τσέι και προσέθεσε: «Ξέρετε ότι τόσο στο Μοντερέι όσο και στο Half Moon Bay είδαμε τον ηρωισμό των αστυνομικών και των πυροσβεστών. Απάντησαν στις κλήσεις, έτρεξαν στον κίνδυνο, έσωσαν ζωές και προστάτεψαν τους γείτονές τους».

Μάλιστα, και ο ίδιος από την πλευρά του ευχαρίστησε όσους ήρθαν στην πρώτη εκδήλωση για την κινεζική πρωτοχρονιά στον Λευκό Οίκο, λέγοντας με νόημα «εδώ είναι το σπίτι σας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ