Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Εύα Καϊλή αλλαζει τακτική: Η μάχη της να γυρίσει στην κόρη της έστω και με βραχιολάκι

Πώς θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα

Αλλαγή τακτικής για την Εύα Καϊλη προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει τη μάχη της αποφυλάκισης με βραχιολάκι. Για να γυρίσει στο σπίτι και την δυο ετών κόρη της πρέπει πρώτα να πείσει τον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ τον οποίο «δείχνει» ως υπεύθυνο για τον «βασανισμό» της. Κι αυτό θα επιδιώξει να το κάνει τις επόμενες μέρες.

Η μάχη της Εύας Καϊλή να γυρίσει στην κόρη της έστω και με βραχιολάκι

«Πλέον τα νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα δεν θα τα αναπτύξουμε μόνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, αλλά θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα και τον Ανακριτή» λέει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το λάθος της Εύας Καϊλή

Πάντως κατά τις δύο πρώτες ακροάσεις για την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή δεν κατάφερε να πείσει τον «αδέκαστο» Βέλγο εισαγγελέα που είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει τα σκοτεινά μονοπάτια του Qatar Gate και να δείξει το σκληρότερό του πρόσωπο στους πρωταγωνιστές του σκανδάλου.

Η πρώτη κίνηση της Εύας Καϊλή την ημέρα των συλλήψεων, να κρύψει τα χρήματα που είχε στο σπίτι, μοιάζει να είναι το μεγάλο λάθος που την κρατά εντός των φυλακών Χάρεν, μακριά από το παιδί της.

Ο Παντσέρι «κελαηδά» – Καϊλή και Τζόρτζι αγωνιούν 

Ο Αντόνιο Παντσέρι πάντως που εμφανίζεται να καθοδηγούσε την Εύα Καϊλή, «κελαηδά» ενώπιον των Bέλγων ανακριτών. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις που δίνει στις ανακρίσεις για να γλιτώσει τον εαυτό του ανάβουν φωτιές στους υπόλοιπους εμπλεκομένους.

«Δεν μας φοβίζει τίποτα γιατί δεν υπήρξε ποτέ η οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ.Παντσέρι», λέει από την πλευρά του ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Δεν υπάρχουν 30 εκατομμύρια σε λογαριασμούς στον Παναμά»

Ενω οι ιταλικές Αρχές αρχίζουν αυτόνομη έρευνα για τη διακίνηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από  τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Παντσέρι, η απάντηση από τον Παναμά για τα 30 εκατ. σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλή είναι αρνητική.

«Με τη βούλα πλέον της Αρχής Βρώμικου Χρήματος, πιστοποιείται ότι η κυρία Εύα Καιλή ουδέποτε δωροδοκήθηκε από το Κατάρ σε τράπεζες του Παναμά. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί πλέον είναι γιατί εκπορεύονται αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Γιατί στον χώρο της πολιτικής τίποτα δεν γίνεται τυχαία» λέει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ