Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρίνα Πατούλη: Πασίγνωστος τραγουδιστής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό της

Δείτε ποιος είναι ο γνωστός τραγουδιστής στο βίντεο που ακολουθεί

Η Μαρίνα Πατούλη
έχει δημοσιοποιήσει εδώ και καιρό επίσημα την υποψηφιότητά της στον Δήμος ΠεύκΔήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης, διεκδικώντας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τη θέση της δημάρχου, όπου μάλιστα θα βρει απέναντί της τον ιατροδικαστή Γρηγόρης Λέων.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μάλιστα αποκάλυψε πως και ο Λάμπης Λιβιεράτος θα βρίσκεται στο πλευρό της ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό της.

Υποψήφιος με την Μαρίνα Πατούλη ο Λάμπης Λιβιεράτος

«Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας» δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία τους σε πολιτικό επίπεδο;

«Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου» αποκαλύπτει η Μαρίνα Πατούλη.

Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα

«Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ