Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Τι θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για την Τζωρτζίνα

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της μητέρας, Αλέξης Κούγιας

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στη δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας με κατηγορουμένη τη μητέρα της.

 Tο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψαν τι θα ισχυριστεί ενώπιον δικαστών και ενόρκων αλλά και ποια είναι η αντίδραση του Αλέξη Κούγια.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο πατέρας των τριών κοριτσιών θα αρχίσει την κατάθεση του με την γνωριμία του με την κατηγορουμένη όταν ήταν εκείνος 20 ετών και εκείνη 23.

 «Δεν μπορώ να πω ότι την ερωτεύθηκα αλλά στην πορεία τον αγάπησα πολύ αυτόν τον άνθρωπο» είχε πει ο ίδιος στη διορισμένη παιδοψυχολόγο που ερευνούσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

 Όπως αποκάλυψε το Star σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του η κατηγορούμενη θα είναι ακριβώς από πίσω του. Εκείνος  επιμένει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Εκείνη στην πρώτη συνεδρίαση τον κοίταξε έντονα εκείνος όχι.

 Σύμφωνα με το star, στις πρώτες καταθέσεις του υποστήριζε ότι ήταν μία καλή μητέρα. Τώρα εμφανίζεται πεπεισμένος ότι έχει δολοφονήσει τα τρία κορίτσια του.

 Ο θάνατος της Τζωρτζίνας τον οδήγησε για άλλη μία φορά να φύγει από το σπίτι. Οριστικά αυτή τη φορά.

 «Δύο ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας της είπα ότι δεν μπορούσα να μείνω μετά από όλα αυτά μέσα σε αυτό το σπίτι. Εκείνη μου απάντησε “το ήξερα ότι είμασταν μαζί για το παιδί αλλά αλλιώς το είχα στο κεφάλι μου. Νόμιζα ότι θα μέναμε μαζί”. Της λέω “δεν ξέρω πως τα έχεις στο κεφάλι σου ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια είμασταν μαζί με τα καλά και τα άσχημα αλλά πλέον εγώ σαν άνθρωπος δε θέλω τίποτα που να μου θυμίζει ότι έχω περάσει στη ζωή μου”».

  «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν παρών σε κανέναν από τους θανάτους των κοριτσιών. Για τη Τζωρτζίνα το έμαθε ενώ ταξίδευε προς την Πάτρα… Ήταν το τρίτο παιδί που πέθαινε …Δεν είναι σημαντικός μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξης Κούγιας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ