Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με τα προεδρεία σωματείων εκμισθωμένων Ε.Ι.Χ. οχημάτων με οδηγό της νησιωτικής Ελλάδος.

Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με τα προεδρεία σωματείων εκμισθωμένων Ε.Ι.Χ. οχημάτων με οδηγό της νησιωτικής Ελλάδος.

Την Τετάρτη 18.01.2023 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με προεδρεία σωματείων εκμισθωμένων Ε.Ι.Χ. οχημάτων με οδηγό της νησιωτικής Ελλάδος, στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του σωματείου των Δωδεκανήσων κ. Στέφανος Γραμμένος, ο Πρόεδρος σωματείου Κυκλάδων κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος σωματείου Κέρκυρας κ. Μαρίνος Μικάλεφ και ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Κέρκυρας κ. Σπυρίδων Κοντός.

Η συζήτηση αφορούσε θέματα που άπτονται των μεταρρυθμίσεων στις οδικές μετακινήσεις επιβατών, με εκμισθωμένα Ε.Ι.Χ. οχήματα με οδηγό. Για τις όποιες αλλαγές απαιτείται η συνεργασία και η συνεννόηση τόσο των δύο εμπλεκόμενων υπουργείων, Μεταφορών και Τουρισμού, όσο και όλων των εμπλεκόμενων φορέων που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν.

Τέλος, εκ μέρους του Υφυπουργού ανακοινώθηκε η βούληση να υπάρχει μοναδικό QR code υποχρεωτικά σε εμφανές σημείο στον ανεμοθώρακα του κάθε αδειοδοτημένου οχήματος, το οποίο θα παράγεται αυτόματα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, ώστε να εξασφαλίζεται το νόμιμο της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ