Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άννα Καραμανλή: Σεξιστική η κίνηση Βαρεμένου να αρπάξει μέσα από τα χέρια μου φωτογραφία που σήκωσα μπροστά του

Διακριτικές αποστάσεις πήρε από την κίνηση της κας Καραμανλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την χειρονομία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργου Βαρεμένου, να αρπάξει με τη βία μια φωτογραφία που έδειχνε η γαλάζια βουλευτής, Άννα Καραμανλή σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πιο αναλυτικά, η Άννα Καραμανλή μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε σεξιστική επίθεση την απότομη κίνηση του Γιώργου Βαρεμένου να αρπάξει μέσα από τα χέρια της τη φωτογραφία που σήκωσε μπροστά του.

Η βουλευτής της ΝΔ μάλιστα επέμεινε ότι απλώς εξέφρασε την άποψή της για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν σεβάστηκε την απώλεια των δύο πιλότων και συνέχισε τη δραστηριότητά του πηγαίνοντας σε συναυλία για το συνθέτη Γιάννη Σπανό.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Διακριτικές αποστάσεις πήρε από την κίνηση της κας Καραμανλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ωστόσο χρέωσε την τοξικότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανείς θα έλεγε ότι ήταν υπερβολική, κάποιος θα την έκανε, κάποιος δεν θα την έκανε. Όντως το πολιτικό σκηνικό έχει γίνει πάρα πολύ τοξικό. Όχι με δική μας επιλογή», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιώργος Βαρεμένος παραδέχτηκε και σήμερα ότι ήταν λάθος η συμπεριφορά του αλλά σε καμία περίπτωση όπως είπε δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για σεξισμό.

«Αιφνιδιάστηκα στην εκπομπή. Δεν περίμενα τη συγκεκριμένη μέρα να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα. Να μου δείχνει αυτό το χαρτί στα μούτρα μου. Τι σημαίνει αυτό, ότι τη σημερινή ημέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη;», είπε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή

Καυγάς ξέσπασε μεταξύ Σίας Αναγνωστοπούλου και Φωτεινής Πιπιλή, όταν η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε ότι η γαλάζια βουλευτής έκανε μορφασμούς την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο βήμα.

Αναγνωστοπούλου: Σας βλέπω κα Πιπιλή.

Πιπιλή: Όχι κύριε πρόεδρο. Δεν θα δημιουργούν μονίμως τέτοιου είδους κλίμα.

Η κόντρα στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής βγήκε εκτός ορίων όταν στην κόντρα των δύο κυριών παρενέβη και ο Πάνος Σκουρολιάκος από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σκουρολιάκος: Κυρία Πιπιλή σας είδα κι εγώ. Ανταλλάσσατε μορφασμούς. Κυρία Πιπιλή

Πιπιλή: Κάτσε κάτω εσύ.

Σκουρολιάκος: Να μου μιλάτε στον πληθυντικό, όπως σας μιλάω. Ανταλλάσσατε μορφασμούς με την υπουργό.

Πιπιλή: Προσέξτε καλά την επιθετικότητά σας.

Αναγνωστοπούλου: Μην το τραβάτε. Πάρα έχει γίνει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ