Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές στην Κύπρο: Πρώτος ο Χριστοδουλίδης σύμφωνα με τα exit polls

Με βάση τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις εξόδου κάλπης στη Κύπρο, την επόμενη Κυριακή αναμένεται να αναμετρηθούν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Τη πρώτη θέση στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου κερδίζει σύμφωνα με όλα τα exit polls ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, και ακολουθεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με τρίτο τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με τα exit polls, o Nίκος Χριστοδουλίδης κινείται σε ποσοστό από 30 ως 35%. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης από 26 ως 30% και ο Αβέρωφ Νεοφύτου 24,5 ως 29%.

kupros-ekloges

kupros-ekloges1

kupros-ekloges2

kupros-ekloges3

Με βάση τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις εξόδου κάλπης στη Κύπρο, την επόμενη Κυριακή αναμένεται να αναμετρηθούν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κομβικό ρόλο θα παίξει η στάση του Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος μένει τρίτος και είναι ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου κοινοβουλευτικού κόμματος του ΔΗΣΥ.

Επειδή και ο Νίκος Χριστοδουλίδης προέρχεται από τον ΔΗΣΥ, θεωρείται βέβαιο πως η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του Αβέρωφ Νεοφύτου θα στηρίξει τον Νίκος Χριστοδουλίδη, και όχθ τον Ανδρέα Μαυρογιάννη ο οποίο στηρίζεται από το αριστερό ΑΚΕΛ.

Τα τελικά αποτελέσματα της σημερινής εκλογής αναμένονται γύρω στις 8:00 μμ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ