Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επελαύνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σε Αττική και άλλες περιοχές της χώρας: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τις χιονοπτώσεις – Όλα τα μέτρα και οι απαγορεύσεις

Επί ποδός και σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, των περιφερειών και των δήμων της χώρας

Η χιονόπτωση έχει ξεκινήσει σε αρκετές περιοχές της Αττικής
και γενικότερα της χώρας. Μέχρις στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα, καθώς όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι επί ποδός.

Ήδη χιονίζει στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, αλλά και στα βόρεια προάστια της Αττικής. Συγκεκριμένα, πυκνό χιόνι πέφτη στη Ροδόπολη, τον Διόνυσο, τη Δροσιά, τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, τη Σταμάτα, το Καπανδρίτι, την Πάρνηθα, τα Βίλια και την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Τις πρώτες νιφάδες είδαν κάτοικοι σε Εκάλη, Κηφισιά, Μελίσσια και Αγία Παρασκευή. Υπάλληλοι του δήμου Κηφισιάς έριχναν αλάτι από το πρωί στα πεζοδρόμια, ενώ στις Αφίδνες αγώνας δίνεται να κρατηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο, με τους οδηγούς να σταματούν για να βάλουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
Και ενώ για την περιφέρεια το στοίχημα είναι να μείνουν οι κεντρική οδικοί άξονες ανοιχτοί, την δική τους μάχη δίνουν και οι Δήμοι για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο. «Ρίξαμε το πρώτο αλάτι, μετά θα ξαναρίξουμε, στόχος να μείνουν ανοιχτά οδικό δίκτυο και η πρόσβαση στα νοσοκομεία» τόνισε στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αλέξανδρου Κόπτση, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων, μετά από αποφάσεις Δήμων ή Πειριφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε γνωστό ότι σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2013. Παράλληλα, στις περιοχές θα απαγορευτεί από τις 18.00 και μετ η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier.

Απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ λόγω των ισχυρών ανέμων απαγορεύτηκε ο απόπλους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Βόλου, και έκλεισαν οι πορθμειακές γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Αρκίτσα-Αιδηψός.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Τροχαία Αττικής προχώρησε στην διακοπή της κυκλοφορίας στους εξής δρόμους του λεκανοπεδίου:
    •    στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς τον Υμηττό.
    •    στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή από το ύψος της λεωφόρου Κατεχάκη προς τον Υμηττό.
    •    στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι τον Άγιο Πέτρο.
    •    στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.
    •    στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η κίνηση στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000), διεξάγεται μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Παράλληλα από χθες, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, με απόφαση της ΕΛΑΣ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων στα παρακάτω σημεία:
    •    και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).
    •    Καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό αυτών οδικό δίκτυο.
    •    Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί και οι Ένοπλες Δυνάμεις:
•Ετοιμότητα διάθεσης 3 Ειδικών τμημάτων ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ (σε ετοιμότητα εντός στρατοπέδων) 
   
•Ετοιμότητα  διάθεσης 5 μίνι λεωφορείων για μεταφορά τυχόν εγκλωβισμένων (ετοιμότητα εντός στρατοπέδου)
   
•Ετοιμότητα διάθεσης  5 Μηχανημάτων Έργου, ήτοι 2 Ισοπεδωτών Γαιών, 1 Προωθητή Γαιών & 2 Φορτωτών Γαιών (ετοιμότητα εντός στρατοπέδου)
   
•4 οχήματα 4Χ4 με προσωπικό σε σημεία βάσης σε Βαρυμπόμπη, Βίλια, Πεντέλη, Βαρνάβα για μεταφορά εγκλωβισμένων, εφόσον υπάρχει αίτημα, από το ΕΣΚΕΔΙΚ

Επί ποδός και σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, των περιφερειών και των δήμων της χώρας για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει την χώρα. Νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Παράλληλα στην Αττική έχουν δημιουργηθεί 10 σταθμοί βάσης σε κομβικά σημεία κυρίως βόρεια της περιφέρειας Αττικής, ενώ από χθες έχει αποφασιστεί η διασπορά οχημάτων και πεζοπόρων τμημάτων κυρίως του Πυροσβεστικού Σώματος, της ελληνικής αστυνομίας, των ενόπλων δυνάμεων αλλά και δυνάμεων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας σε σταθμούς βάσης, ιδιαιτέρως σε περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν. Επιπλέον, έχουν διατεθεί βαν κι από τον στρατό και την αστυνομία για την μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα αλλά και νεφροπαθών.

Ακόμη, υποχρεωτικός είναι ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο με αντιολισθητικά μέσα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής. Μάλιστα συνεργεία της τροχαίας βρίσκονται και πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους σε διάφορα καίρια σημεία του οδικού δικτύου.

Κηφισιά

Αφίδνες


Διόνυσος

Πάρνηθα

Στα «λευκά» η Στερεά Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιονίζει στην Κεντρική Εύβοια με συνέπεια στην περιοχή της Δίρφυς στην Εύβοια να εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα.

Στη Φθιώτιδα όλη τη νύχτα τα μηχανήματα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκρασίες στους δρόμους από τη Λαμία προς Δομοκό, από τη Λαμία προς Αμφισσα και από τη Λαμία προς Καρπενήσι. Στα ορεινά χωριά της Δυτ. Φθιώτιδας η χιονόπτωση είναι πολύ έντονη και τα εκχιονιστικά μηχανήματα κρατούν ανοιχτό το δρόμο από τη Λαμία στο Καρπενήσι.

Στη Βοιωτία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Εθνικό Οδικό δίκτυο καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων. Προς την πλευρά του Παρνασσού και των Βαρδουσίων εντείνονται οι χιονοπτώσεις στην Φωκίδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο εθνικό δίκτυο όπως επίσης και στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας, την Βοιωτίας, της Φωκίδας και της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην Ευβοια εντοπίζονται προβλήματα και η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες:
    •    Στη Νέα Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού από 16η χ/θ έως 44η χ/θ
    •    Σε όλο το οδικό δίκτυο περιοχής αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Κύμης
Στην Βοιωτία με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία:
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Αράχωβας-Επταλόφου από 12η χ/θ έως Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Αναλήψεως-Ελικώνα-Κυριακίου
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Κυριακίου-Αγ.’Αννας
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Αγίας Τριάδας-Αγίας ‘Αννας
Στην Ευρυτανία, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αλυσίδων λόγω παγετού στα ακόλουθα σημεία:
    •    Στην Εθνική Οδό Καρπενησίου-Αγρινίου, από 7η έως 15η χ/θ, θέση «Μπαγασάκι»
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Φουρνά, από 12η έως 22η χ/θ, θέση «Βράχος»
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Φουρνά-Καρδίτσας, από 50η έως 60η χ/θ, θέση «Ζαχαράκη»
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Κρίκελλου-Δομνίστας, από 12η έως 25η χ/θ
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Χιονοδρομικό Κέντρο, από 3η έως 15η χ/θ
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Προυσού-Αγρινίου, από 30η έως 45η χ/θ, θέση «Αραποκέφαλα»
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Στενώματος, από 2η έως 17η χ/θ
    •    Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Φιδάκια, από 7η έως 25η χ/θ

Σε λευκό κλοιό η Κεντρική Μακεδονία

Η κακοκαιρία πλήττει και την Κεντρική Μακεδονία, με χιόνια στα ορεινά, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους. Στα λευκά ντύθηκε από τα ξημερώματα η Χαλκιδική, καθώς εκτός από τα ορεινά, χιόνι πέφτει σε περιοχές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Χαράλαμπο Στεργιάδη. Νιφάδες χιονιού άρχισαν να πέφτουν στις 09.30 και στην περιοχή του Χορτιάτη.

Στην Κεντρική Μακεδονία αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται από το 91ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού ΒέροιαςΚοζάνης μέσω Καστανιάς στην Ημαθία, στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3/5 Πηγάδια, στην Πέλλα από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.

Στο νομό Χαλκιδικής η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη από το 77ο έως το 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (Παλαιοχώρι – Νεοχώρι), από το 54ο έως το 70ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (Παλαιόκαστρο – Ταξιάρχης) και στην επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου – Αγίου Νικολάου.

Από τις ριπές των ανέμων, υπήρξαν τριάντα πτώσεις δέντρων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκατό μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται σε επιφυλακή και από αυτά τριάντα επιχειρούν για αποχιονισμό αυτή τη στιγμή, ενώ περίπου έξι χιλιάδες τόνους αλάτι είναι διαθέσιμοι προς χρήση όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο κ. Στεργιάδης.

Λευκό πέπλο σε Βόλο και Σποράδες

Στα λευκά έχει «ντυθεί» ο Βόλος από την έντονη χιονόπτωση που επικρατεί από τις 9.30 το πρωί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, το Πήλιο και όλη τη χερσόνησο ως και την Αργαλαστή στα νότια, ενώ όσο περνά η ώρα τα φαινόμενα γίνονται ολοένα και πιο έντονα ακόμη και στις Σποράδες, όπου εντοπίζονται και προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Στις 9.30 το πρωί άρχισε πυκνό χιόνι να πέφτει μέσα στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα να έχουν ασπρίσει όλα τα βόρεια προάστια από τον Άνω Βόλο και πάνω, ενώ ο μηχανισμός της Περιφέρειας και του δήμου Βόλου έχουν αρχίσει να αποχιονίζουν δρόμους στο Πήλιο και τα βόρεια προάστια της πόλης. Η Αστυνομία απαγορεύει την κίνηση των οχημάτων χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες από τα προάστια του Βόλου και προς την Πορταριά και τα Χάνια.

Στην Σκόπελο η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη και ήδη έχει βγει αποχιονιστικό στους δρόμους του νησιού, ενώ στην Σκιάθο στις 10:00 το πρωί έπεφτε χιονόνερο αλλά με τη θερμοκρασία στους 3 βαθμούς.

Εκτιμήσεις για τη χιονόπτωση σε Αττική, Ανατολική Στερεά και Εύβοια

Εντός του λεκανοπεδίου Αττικής, οι σημαντικότερες χιονοστρώσεις από την κακοκαιρία αναμένονται κυρίως στα βορειότερα τμήματα, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν έως και 20 – 30 εκατοστά χιονιού. Μικρότερες πιθανότητες για κάποια χιονόστρωση υπάρχουν στα πιο κεντρικά και νότια τμήματα του λεκανοπεδίου, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Αναλυτικότερα, στην Αττική τα σημαντικότερα ύψη χιονιού αναμένονται στα βόρεια του νομού, όπου σε αρκετές περιοχές είναι πιθανό να σημειωθούν περισσότερα από 20 – 30 εκατοστά χιονιού, ενώ σε μεγαλύτερα υψόμετρα το ύψος του χιονιού δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 40 – 60 εκατοστά. Χιονόστρωση αναμένεται επίσης στα δυτικά και στα ανατολικά του νομού, όπου τοπικά εκτιμάται ότι θα σημειωθούν έως και 10 – 15 εκατοστά χιονιού.
Στην Εύβοια αναμένονται τα μεγαλύτερα ύψη χιονιού κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά, όπου ενδεικτικά στα κεντρικά ορεινά κυρίως τμήματα είναι πιθανό να σημειωθούν έως 80 – 100 εκατοστά χιονιού, ενώ και σε πεδινές περιοχές αναμένεται χιονόστρωση στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.
Στην υπόλοιπη Στερεά, οι σημαντικότερες χιονοστρώσεις αναμένονται σε τμήματα της Βοιωτίας, όπου σε αρκετές περιοχές αναμένονται έως και 20 – 30 εκατοστά χιονιού σε πεδινά τμήματα, ενώ και στα ανατολικότερα τμήματα της Φθιώτιδας αναμένονται 5 – 10 εκατοστά χιονιού. Μεγαλύτερα ύψη χιονιού αναμένονται και εδώ κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ.

Φωτογραφίες από τη χιονόπτωση στην Αλίαρτο

Θεού χαρά….Πάνω από όλα υγεία…Εμείς είμαστε εδώ μάχιμοι και ετοιμοπολεμοι!!!

Δημοσιεύτηκε από Κολλιας Γιωργος στις Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023


Νέα Ερυθραία

Νεα ερυθραια τωρα

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023


Στενή Ευβοίας

❄️ Σταυρός Εύβοιας πυκνή χιονόπτωση Φώτο : Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023


Βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι

📢 Βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι. Το ❄️ χιόνι ξεπερνάει τους 20 πόντους. ⚠️Ο δρόμος είναι κλειστός ⚠️ Προσοχή όποιος ανέβει πεζοπόρα 📢 Τα καταφύγια Φλαμπόυρι και Μπάφι είναι ανοικτά μόνο για πεζοπόρους Φλαμπουρι έως 17:00 ΜΠΑΦΙ έως 22:00 Live cameras ΠΑΡΝΗΘΑ ΒΟΡΕΙΑ http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ/όρος-πάρνηθας-βόρεια.html ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ/όρος-πάρνηθας-ανατολικά.html ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΑΡΝΗΘΑ http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ/καταφυγιο-φλαμπούρι.html

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023


Σφοδρή χιονόπτωση στην Σκόπελο

Σκόπελος τώρα σφοδρή χιονόπτωση

Δημοσιεύτηκε από Αποστόλης Γκουμάς στις Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Κλειστά σχολεία και σε άλλες περιοχές

Κλειστά όλα τα σχολεία στον δήμο Ερέτριας αύριο Δευτέρα (6/2) και μεθαύριο Τρίτη (7/2).

Με απόφαση του δημάρχου Ερέτριας Ιωάννη Δημητροπούλου λόγω των καιρικών συνθηκών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Ερέτριας την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Κλειστά όλα τα σχολεία στον δήμο Χαλκίδας αύριο Δευτέρα (6/2) και μεθαύριο Τρίτη (7/2)
Κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας, η οποία αναμένεται να επιδεινωθεί.

Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και οι δομές των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα (6/2) τα σχολεία του δήμου Καλαβρύτων
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα (6/2), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, τα σχολεία του δήμου Καλαβρύτων.

Η απόφαση ελήφθη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κινδύνων που δημιουργούνται για τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, προς και από τις σχολικές μονάδες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ