Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βουλή: «Συγγνώμη, Μανούσο» – Δεν άντεξε την απώλεια του Κρητικού βουλευτή στα 57 ο Σπήλιος Λιβανός

Αναφέρθηκε ξανά στη λογομαχία που είχε με τον Βολουδάκη και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος

Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη
στην ηλικία των 57, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα. 
Ο Σπήλιος Λιβανός δάκρυσε από το έδρανο, καθώς αποχαιρετούσε τον Κρητικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αφού κιόλας είχαν διαπληκτιστεί προσφάτως. Είχε προλάβει να ζητήσει συγγνώμη, αφού ο Βολουδάκης μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του, αλλά ένιωσε την ανάγκη να το ξανακάνει, αποχαιρετώνας τον βουλευτή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 57 ετών.

«Να ζητήσω άλλη μία συγγνώμη από τον Μανούσο, γιατί από αυτό το βήμα πριν από μερικούς μήνες είχαμε διαπληκτιστεί και τώρα βλέπω ότι ήταν λάθος μου αυτό. Να είστε καλά όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, τον γνώριζε όλη του τη ζωή: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος. Ένας πολιτικός με ήθος».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, «γνώριζαμε την κατάσταση της υγείας του» αλλά τους είχε «ξεγελάσει» με την ενεργή συμμετοχή του στη Βουλή.

«Νομίζω ότι θα λείψει σε όλους μας. Αλλά περισσότερο στα ανήλικα παιδιά του και στη σύζυγό του», ανέφερε ακόμη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του και τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ