Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσκεψη Στ. Γκίκα στο Film Office της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Επίσκεψη στο Film Office της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας όπου ενημερώθηκε από την υπεύθυνη συνεργάτιδα της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων, Άντζελα Κροκίδη, για τις δραστηριότητες του «Film Office Ionian Islands». Πρόκειται για έναν καινούργιο φορέα που ίδρυσε η ΠΙΝ και καταγράφει ήδη μία πολύ αξιόλογη παρουσία.

Μάλιστα, το 2022 διευκόλυνε τα γυρίσματα του κινηματογραφικού έργου «Γάμος αλά Ελληνικά» και της τηλεοπτικής σειράς «Maestro», ενώ την Άνοιξη του 2023 θα ξεκινήσουν στην Κέρκυρα τα γυρίσματα της ταινίας «The Return».

Το Film Office λειτουργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της εγχώριας και διεθνούς κινηματογραφικής βιομηχανίας, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Σκοπός του είναι η προώθηση και η προβολή των Ιονίων Νήσων ως ελκυστικό προορισμό για την πραγματοποίηση οπτικοακουστικών παραγωγών και η διευκόλυνση των γυρισμάτων. Κατά αυτό τον τόπο η Περιφέρειά μας προβάλλεται διεθνώς μέσω των έργων που δημιουργούνται στα Ιόνια Νησιά, ενώ τα γυρίσματα ταινιών αφήνουν σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα στον τόπο όπου πραγματοποιούνται. Μάλιστα, σε βάθος χρόνου μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση επενδύσεων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ