Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Αμίλητο νερό» κέρασε ο Παύλος Μαρινάκης στον Κώστα Μπάρκα του ΣΥΡΙΖΑ – Πώς τον «στρίμωξε» και δεν κατάφερε να απαντήσει

Το επιχείρημά του για τις εκλογές γύρισε… μπούμερανγκ

«Κόλλησε» και δεν κατάφερε να δώσει απάντηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, όταν βρέθηκε σε πολιτικό πάνελ στο Action 24 με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη.

 Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, αρχικά, ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα τραβήξει όσο το δυνατόν μακρύτερα τις εθνικές εκλογές. Ξέρετε γιατί; Το είπε ο σύμβουλος της Αντιπροεδρίας ο κ. Ψαριανός. Ο λόγος είναι ότι  Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται την ένταση που δημιουργείται στην κοινωνία λόγω του ατυχήματος των Τεμπών. Καταλαβαίνει ότι η νεολαία σύσσωμη της γυρίζει την πλάτη» και επιχειρηματολόγησε ότι “ο κ. Μητσοτάκης θα θελήσει να βγάλει εκτός εκλογικής διαδικασίας τη νεολαία».

 Τότε, ο κ. Μαρινάκης αντέτεινε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε Ιούλιο εκλογές και συνέχισε, απευθυνόμενος στον κ. Μπάρκα «εσείς δηλαδή, που κάνατε εκλογές τον Ιούλιο του ’19 θέλατε να βγάλετε τη νεολαία εκτός εκλογών;».

 Στην αρχή, ο κ. Μπάρκας έδειξε να αγνοεί το επιχείρημα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και στη συνέχεια επέλεξε να πιει ένα ποτήρι νερό.

 Ο κ. Μαρινάκης επέμεινε, λέγοντας «τις φέρατε νωρίτερα, κ. Μπάρκα, τις εκλογές. Θέλατε να βάλετε τη νεολαία απέναντι;», χωρίς να λάβει καμία απάντηση παρά κάποια αόριστα «καλά, καλά».

 «Έχετε να απαντήσει κάτι σε αυτό, στον κ. Μαρινάκη;», ρώτησε ξανά ο παρουσιαστής της εκπομπής.

 Τελικά, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να πει ότι «σε τέτοια πεζή συζήτηση» δεν μπαίνει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ