Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Qatar Gate: Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο εξετάζει σήμερα την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Τέσσερις μήνες βρίσκεται στη φυλακή η Εύα Καϊλή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς «Qatar Gate», που έχει συγκλονίσει τις Βρυξέλλες και μεταξύ άλλων, «πρωταγωνιστεί» η Εύα Καϊλή.

Μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να εξετάσει το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο την έφεση που άσκησε η Εύα Καϊλή, κατά της απόφασης προφύλακισής της.

Υπενθυμίζεται πως στις 16 Φεβρουαρίου, το συμβούλιο των Βρυξελλών αποφάσισε την παραμονή της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραμπέλα στη φυλακή. Σύμφωνα με την Le Soir, η οποία επικαλείται τους δικηγόρους της, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν θα παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Eύα Καϊλή και ο Μαρκ Ταραμπέλα, μέλη της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούμενοι για διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εμφανίστηκαν στις 28 Φεβρουαρίου ενώπιον του Εφετείου», σημείωσε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τέσσερις μήνες στη φυλακή η Εύα Καϊλή

Σημειώνεται πως η Εύα Καϊλή βρίσκεται στη φυλακή από τις αρχές Δεκεμβρίου για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος, όμως, πλέον αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ