Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Απόστολος Γκλέτσος: Αναρωτήθηκε δημοσίως πώς θα ήταν να γιαουρτώσει τον Μητσοτάκη – Έμμεση απειλή με αφορμή περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία

Το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε δυσμενώς ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου, Σπύρου Λάμπου

Στο πλαίσιο της… αντιπολίτευσης, αφού είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον Οκτώβριο, ο Απόστολος Γκλέτσος εκτόξευσε έμμεση απειλή κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη
, ο οποίος θα κάνει περιοδεία στη Λαμία

Ο ηθοποιός, αφορμώμενος ανάρτησης του Σπύρου Λάμπου, περιφερειακού συμβούλου, αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν γιαούρτωνε τον κ. Μητσοτάκη. 

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Λάμπρου αναφέρθηκε σε εκείνους που θα δώσουν το «παρών» στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!» έγραψε ο κ. Λάμπου, περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού Στερεά… Υπεροχής!

Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε, γράφοντας: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» Μάλιστα, στο πλαίσιο της πλάκας, τόνισε ότι όποιος και να πάει μαζί του, θα είναι εκείνος που θα ενεργήσει πρώτος. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ