Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παύλος Μαρινάκης από τη Ρόδο: Στόχος 4ετίας η μείωση των φόρων

«Το μεγάλο στοίχημα της 4ετίας ήταν η μείωση των φόρων και έχουν ήδη μειωθεί περισσότεροι από 50 φορολογικοί συντελεστές. Το μεγάλο στοίχημα της επόμενης 4ετίας θα είναι η αύξηση των μισθών», δήλωσε

Tο νησί της Ρόδου
επισκέφτηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη. «Το μεγάλο στοίχημα της 4ετίας ήταν η μείωση των φόρων και έχουν ήδη μειωθεί περισσότεροι από 50 φορολογικοί συντελεστές. Το μεγάλο στοίχημα της επόμενης 4ετίας θα είναι η αύξηση των μισθών», δήλωσε σήμερα το βράδυ ο κύριος Μαρινάκης.

Κατά την παραμονή του στο νησί, περιόδευσε στην Ιαλυσό και στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου, πήρε μέρος σε συσκέψεις στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το δημαρχείο Ρόδου, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο και μίλησε σε συνεδρίαση κομματικών στελεχών στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

«Πρόκειται για ένα οδοιπορικό με στόχο να καταγράψουμε τα προβλήματα και να παρουσιάσουμε το κυβερνητικό έργο», είπε ο κ. Μαρινάκης, για να προσθέσει ότι «παρά τις πολλές παθογένειες και τα προβλήματα, η χώρα αλλάζει μέρα με την ημέρα προς το καλύτερο, σε όλους τους τομείς».

Τόνισε ότι το στοίχημα της επόμενης 4ετίας της ΝΔ είναι να συνεχιστεί η ανάπτυξη με εξαγωγές, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και καλύτερες αποδοχές για τους εργαζόμενους και ότι οι πολίτες πρέπει να πάνε στις κάλπες γνωρίζοντας πού βρισκόταν η χώρα το 2019, πού βρίσκεται τώρα και πώς θα πορευθεί στο μέλλον. «Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει αυτά που πληγώνουν τους πολίτες. Είμαστε εδώ για να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα», κατέληξε ο γραμματέας της ΝΔ.


Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ