Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ροντινέι: Χαμός στα social media για τον Βραζιλιάνο μπακ του Ολυμπιακού

Στην Φλαμένγκο ακόμα τον αναπολούν

Μέσα σε λίγους μήνες ο Ροντινέι
έχει καταφέρει να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μετά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό από τη Φλαμένγκο. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα καθώς προσφέρει ασφάλεια στον Μίτσελ, ενώ προσφέρει πολλά και στο επιθετικό κομμάτι για τους ερυθρόλευκους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ποιότητα του Βραζιλιάνου μπακ και το πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό φαίνεται και από το γεγονός πως στην Φλαμένγκο ακόμα τον αναπολούν.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας έχουν «οργιάσει» στο twitter, ζητώντας την επιστροφή του στην ομάδα, μετά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη θέση του δεξιού μπακ. Τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και επειδή υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Μάλιστα, κάποιες από τις αναφορές των Βραζιλιάνων φιλάθλων για τον Ροντινέι έχουν ιδιαίτερο χιούμορ και φανερώνουν το πόσο αγαπητός είναι στη χώρα του και την Φλαμένγκο.

«Ξεπέρασα μέχρι και την πρώην μου, αλλά τη φυγή του Ροντινέι ποτέ», έγραψε ένας φίλαθλος, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Θέλεις μήπως να σου στείλω και ένα ταξί να σε πάρει από το αεροδρόμιο; Η φανέλα σου είναι εδώ και σε περιμένει φίλε, γύρνα πίσω», είναι κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά για τον χαμό που επικρατεί σχετικά με τον Ροντινέι.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ