Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεντροφύτευση στο Μαϊάμι με τον Χόλγκερ Ρούνε και τη Μαρί Μπούζκοβα – «Ας προστατέψουμε και ας αγαπήσουμε τον πλανήτη»

Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης και νούμερο 2 στο ταμπλό του Miami Open ξεκινά τις υποχρεώσεις του την Παρασκευή

Σε δεντροφύτευση στο Μαϊάμι συμμετείχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς
, πριν τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά ATP1000 του Μαϊάμι. Ο Έλληνας τενίστας, που είναι το νούμερο δύο του ταμπλό αφού απουσιάζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα παίξει την Παρασκευή για πρώτη φορά, το πιθανότερο με τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τον παίκτη που θα βγει από τα προκριματικά. 

Ο Τσιτσιπάς συμμετέχει ούτως ή άλλως στις δράσεις της ATP, είτε πρόκειται για φιλανθρωπικά παιχνίδια ή για το κλίμα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Μαϊάμι. Ο Τσιτσιπάς, ο Νορβηγός Χόλγκερ Ρούνε και η Τσέχα Μαρί Μπούζκοβα, η οποία παίρνει μέρος στο τουρνουά της WTA, προέβησαν σε δεντροφύτευση. 

Έπειτα, ο Έλληνας τενίστας έγραψε στο twitter: «Η φύση είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Ο τρόπος που τα φύλλα αλλάζουν χρώματα το φθινόπωρο, ο ήχος των κυμάτων που χτυπούν την ακτή, η ομορφιά ενός χιονισμένου τοπίου. Ας προσατεύσουμε και ας αγαπήσουμε τον πλανήτη μας και να διατηρήσουμε την ομορφιά του για τις επόμενες γενιές».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ