Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φίλιπο Ιντσάγκι: Το δεύτερο παιδί του με την Άντζελα Ρομπούστι – Μετά τον Εντοάρντο, η Εμιλία

Ο… σεσημασμένος για τα οφσάιντ του παλαίμαχος φορ θα γευτεί για τα καλά τη χαρά της πατρότητας

Δεύτερο παιδί για την Άντζελα Ρομπούτσι και τον Φίλιπο Ιντσάγκι
. Ύστερα από τον Εντοάρντο, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2021, η Εμιλία ήρθε στον κόσμο την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, και ο πρώην Ιταλός φορ και νυν επιθετικός της Ρετζίνα είναι πανευτυχής. 

Ο Πίπο, που μεταξύ άλλων έπαιξε σε Γιουβέντους και Μίλαν, ενώ στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 με την εθνική Ιταλίας, έγραψε: «Σήμερα, πρώτη μέρα της Άνοιξης, έφτασες, Εμιλία, απέραντη χαρά μας. Η μητέρα είναι βράχος, αναρρώνει! Ευχαριστώ πολύ για τις καλύτερες ευχές».

Η Άντζελα Ρομπούστι ανήρτησε φωτογραφία της με το μωρό ενώ το θήλαζε, γράφοντας: «Εμιλία. Το δεύτερο θαύμα που μου έκανε ο μπαμπάς σου. Σ’αγαπώ ζωή μου».

Ο παλαίμαχος άσος και η Άντζελα γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στη Βενετία πριν από έξι χρόνια. Η γνωριμία έγινε μέσω του μπάρμαν αφού ζήτησαν και οι δύο να πιουν νερό. Η Άντζελα, που είναι 15 χρόνια μικρότερη από τον 49χρονο Φίλιπο, στην αρχή αντιστάθηκε, αλλά τελικά έκαναν σχέση.

Η πλέον 34χρονη Άντζελα έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής και περιμένει ακόμη να παντρευτεί τον Ιντσάγκι. Δύο φορές προγραμμάτισαν το γάμο τους, αλλά έβγαιναν συνεχώς… οφσάιντ, όπως χιλιάδες φορές στην καριέρα του ο απίθανα αποτελεσματικός φορ, αλλά οι εγκυμοσύνες τον ανέβαλαν. Ψάχνουν, όπως είναι λογικό, για ημερομηνία γάμου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ