Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ξεκίνησε η τουριστική περίοδος και για τη Κέρκυρα με 10 πτήσεις τη Κυριακή 26/4

Mε πτήση της Easy Jet από Μπέλφαστ, που προσγειώθηκε σήμερα περίπου στις 11:30, στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας, ξεκίνησε η τουριστική περίοδος στο νησί.

Από τις 3μ.μ έως το βράδυ, αναμένονται ακόμη εννέα πτήσεις από την Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Σλοβακία, την Ισπανία και το Βέλγιο.

Στους τουρίστες της πρώτης πτήσης από Μπέλφαστ, φορείς του τουρισμού και ο δήμος επιφύλαξαν γιορτινή υποδοχή με τοπικά κεράσματα και την παρουσία φιλαρμονικής “Καποδίστριας” και του Λυκείου Ελληνίδων με το χορευτικό του συγκρότημα.

Μέχρι την 1η Απριλίου, αναμένεται να προσγειωθούν στην Κέρκυρα 60 πτήσεις από ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πάνος Βαρούχας ο οποίο τόνισε: “Το πρώτο αεροπλάνο, οι πρώτοι ταξιδιώτες, το πρώτο taxi. Με σύμμαχο το χαμόγελο και την άριστη τεχνογνωσία αισιοδοξούμε για μια ακόμα επιτυχημένη τουριστική περίοδο γεμάτη ασφάλεια και ποιότητα.

Ο Βασίλης Καλούδης, αντιπρόεδρος στην Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Τουρισμού, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως ξεκινά δυναμικά η σεζόν με ανοδική πορεία. Μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία , πως « η άνοδος, σε σχέση με την περασμένη χρονιά, μπορεί να αγγίξει το 10% και να ξεπεράσει τις αφίξεις του 2019».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ