Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εγκαίνια έκθεσης «ευ ζην»

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στις 20.00 η 4η Εικαστική Κερκυραϊκή Άνοιξη με θέμα «ευ ζην» στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης.
 
Ο  Πρόεδρος του  Δ.Σ., Μιχαήλ Άγγελος  Βραδής  και η Καλλιτεχνική Επιτροπή, σας προσκαλούν στον ετήσιο εικαστικό της θεσμό που καθιερώθηκε την περίοδο της άνοιξης του 2019. Η φετινή ομαδική έκθεση προσεγγίζει και σκιαγραφεί την σχέση των συμμετεχόντων καλλιτεχνών με το προσωπικό τους «ευ ζην», έναν όρο με έννοια πολύπλευρη που μας απασχολεί συλλογικά και ατομικά σε κάθε εποχή. Η παρουσίαση αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ομαδική προσπάθεια συνειδητοποίησης του προσαρμοσμένου στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας «ευ ζην», τόσο για τον εικαστικό χώρο όσο και για το ευρύ κοινό.


 
Οι  Καλλιτέχνες που συναντώνται στον ίδιο χώρο και χρόνο  είναι: Greta Cappellemans, Ιολάνδα Άνθη – Βαρότση, Στέφανος Γαστεράτος, Σπυριδούλα Ζάχου, Δήμητρα Κληρονόμου, Σπύρος Κουρσάρης Αναστασία Κροκίδη, Αναστασία Μανέτα, Δημήτρης Μηλιώτης, Γεωργία Μοναστηριώτη, Δημήτρης Σαρακηνός, Ασπασία Σιγουράκου, Νίκος Στρατάκης, Γιώργος Τσιριγώτης.
 
Διάρκεια Έκθεσης: 5 Απριλίου έως 12 Μάϊου 2023
 
Ώρες επίσκεψης: 09.00-16.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
 
Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, Ιωάννου Θεοτόκη 77, 49132 Κέρκυρα
 
τηλ.: 26610 41085,  e-mail:  info@corfuartgallery.com,
 
www.corfuartgallery.com

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ