Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης για Μιθριδάτη: Διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, και χυδαίες συμπεριφορές

Τι ανήρτησε στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης

Μέσω ανάρτησης στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να εντάξει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νότιο Τομέα Αθηνών ενόψει των εκλογών, τον ράπερ Μιθριδάτη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει πόσο απίστευτο είναι ο κ. Τσίπρας να αποφασίσει να προτείνει τον Μιθριδάτη για βουλευτή, και επέκρινε τον ράπερ για «ομοφοβικές, σεξιστικές και χυδαίες συμπεριφορές».

«Εάν δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου, είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να προτείνει για βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου έναν άνθρωπο που διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, και χυδαίες συμπεριφορές σε τέτοιο βαθμό. Αυτό το τμήμα Ανθρωπίνων…», έγραψε.

Τα σεξιστικά σχόλια του Μιθριδάτη στο Twitter

O Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου είναι πλέον υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο Τομέα. Την ανακοίνωση έκανε το Σάββατο με ανάρτηση του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ερμηνευτής, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο χιπ χοπ συγκρότημα Ημισκούμπρια, είναι λάτρης του twitter. Δημοσιεύει συχνά τις σκέψεις του και αυτό έκανε από τον Ιανούαριο του ΄10 όταν και άνοιξε τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, το ’11 «κορόιδευε» τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα. Άλλες φορές χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις επιτιθέμενος στην Άνγκελα Μέρκελ, ενώ προηγούμενα tweet του ήταν μια ωδή στον σεξισμό.

Οι αναρτήσεις του Μιθριδάτη

twitter_mithridati

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ