Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του APOLLO NORDIC στο ξενοδοχείο ANGSANA στην Κέρκυρα.

H κυρία Nina Hornewall – Commercial Director Apollo, συνοδευόμενη από τον κύριο Χρήστο Χρήστου – Contract Manager Apollo, την κυρία Viktoria Ahlenius – Regional Manager Apollo, καθώς και τον Destination Manager της DTS Incoming Hellas μέλος του ομίλου της DER Touristik κύριο Νίκο Ασπιώτη.

Η κυρία Hornewall έκανε παρουσίαση  του Tour Operator Apollo στην Σκανδιναβική αγορά. Παρουσίασε τις προβλέψεις των αφίξεων για την σεζόν 2023 καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για το 2024. Επίσης παρουσίασε και την καινούργια εταιρεία του ομίλου στην Ολλανδική αγορά που ξεκίνησε από το 2023.

Έγινε απονομή βραβείων στα ξενοδοχεία της Κέρκυρας που είχαν υψηλή βαθμολογία από τα σχόλια των πελατών για την σεζόν 2022.

 Ξενοδοχεία κατά σειράν απονομής βραβείων:

 Nasos Hotel, La Riviera Barbati, Delfinia Hotel, Marbella Corfu & Marbella Nido Suites & Villas και το Angsana Corfu.

Στην εκδήλωση εκτός των ξενοδόχων του προγράμματος του Apollo στην Κέρκυρα, παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κυρία Μερόπη Υδραίου συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κύριο Πάνο Βαρούχα, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, κύριο Σωκράτη Ανδριώτη, το Πρόεδρο Ξενοδόχων Κέρκυρας, κύριο Χαράλαμπο Βούλγαρη, και άλλοι καλεσμένοι από την AOCTA και την Goldair Handling.

  • Το APOLLO NORDIC ανήκει στην DER Touristik του ομίλου της REWE, και είναι ο μεγαλύτερος Tour Operator από Σκανδιναβία για την Ελλάδα  προβλέποντας να μεταφέρει στην Ελλάδα για το 2023, πάνω από 450.000 επιβάτες και βάζοντας στόχο για το 2024 πάνω από 600.000.

Θα δοθεί έμφαση σε ξενοδοχεία που έχουν αθλητικές δραστηριότητες. Ήδη το Apollo έχει μερικά τέτοια προϊόντα. Επίσης και σε ξενοδοχεία που έχουν προτεραιότητα το Sustainability, την διατροφή και το design  καθώς η αγορά της Σκανδιναβίας δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά.

Κατά την παρουσίαση της, η κυρία Nina Hornewall,  έκανε πρόβλεψη 12.000 επιβάτες για το 2023  στην Κέρκυρα και οι στόχοι της εταιρείας, με προσθήκη νέων προϊόντων το 2024, είναι να έχει πάνω από 15.000 επιβάτες. Στόχος είναι επίσης η ενίσχυση του προγράμματος  της APOLLO στην

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ