Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εγκαίνια στο νέο Μπερναμπέου με αντίπαλο… Κριστιάνο για τη Ρεάλ – Φιλικό προς τιμή του

Την απόφαση να διοργανώσει ένα ιστορικό φιλικό μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αλ-Νασρ προς τιμήν του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει πάρει ο πρόεδρος των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ

Θα πέσουν τα… τσιμέντα στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»
. Έτοιμος να κάνει το κόλπο γκρόσο για τα εγκαίνια της ιστορικής έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ. Συγκεκριμένα οι αναφορές και από τη Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις του ιστορικού παράγοντα των Μαδριλένων με την Αλ-Νασρ για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο ανακαινισμένο «σπίτι» της Ρεάλ.

Φυσικά το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται στη φιλοξενούμενη ομάδα αλλά στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει ως αντίπαλος στη Μαδρίτη πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Μάλιστα η φήμη δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα καθώς όπως διαρρέει και από ιστοσελίδες της Άπω Ανατολής, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της Αλ-Νασρ ώστε να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές και να επισημοποιηθεί η μεγάλη- έστω και ανεπίσημη- επιστροφή.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ