Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ράιαν Ρέινολντς: Αγόρασε σπίτι «στη μέση του πουθενά» στην Ουαλία για να είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είδε ματς που η ομάδα του επικράτησε με απόκρουση πέναλτι στο… 90+7′

Στην έκσταση
έστειλε ο βετεράνος Άγγλος τερματοφύλακας Μπεν Φόστερ το χολιγουντιανό σταρ Ράιαν Ρέινολντς. Αν ο αναγνώστης απορεί πού βρίσκεται η τομή, ο δεύτερος είναι ο ιδιοκτήτης της ουαλικής Ρέξαμ, που παίζει στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, δηλαδή στην εθνική κατηγορία. 

Ο Ρέινολντς, που φέρεται να είναι έτοιμος να αγοράσει σπίτι 1,5 εκατομμυρίου λιρών στο Ρέξαμ, ταξίδεψε μόνο για το ματς από το Λος Άντζελες, είδε την ομάδα του να νικάει τη Νοτς Κάουντι 3-2 σε ένα παιχνίδι τόσο συναρπαστικό, που ο ζάπλουτος ηθοποιός… τρελάθηκε. Η Ρέξαμ πέρασε μπροστά στη βαθμολογία, με 103 βαθμούς σε 42 παιχνίδια, τρεις περισσότερους από τους ηττημένους του ματς της Δευτέρας, 10 Απριλίου, που μάλιστα έχουν παιχνίδι περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της ψάχνει τρεις νίκες για την άνοδο στη League 2, μια και μόνο η πρώτη της βαθμολογίας ανεβαίνει. 

Αυτό δεν έγινε χωρίς θρίλερ: ο 40χρονος Φόστερ έπιασε το πέναλτι του Σέντγουιν Σκοτ στο 90+7′ και μάλλον… εξασφάλισε καριέρα στο σινεμά. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ