Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Super League: Ευκρινές προβάδισμα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τίτλο – Στους τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Οι «πράσινοι» ήταν οι νικητές στο ντέρμπι της Λεωφόρου, 2-0 τους «ερυθρόλευκους»

Στη δεύτερη και τελευταία διακοπή τους μπαίνουν τα Playoff της Super League
καθώς έρχεται το Πάσχα και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ συνεχίζουν να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με έξι βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, 2-0, καθώς οι «πράσινοι» έβαλαν τα γκολ της νίκης τους στο πρώτο ημίχρονο, στο 28′ με τον Άντρας Σπόραρ και στο 36′ με το αυτογκόλ του Γιουσέφ ελ Αραμπί. 

Με αυτό το αποτέλεσμα για την τέταρτη αγωνιστική των Playoff, ο Ολυμπιακός έμεινε στους 63 βαθμούς, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν 69. Η «Ένωση», ύστερα από μια μέρα που είδε το φως της δημοσιότητας τρανό σκάνδαλο με τους Πολωνούς διαιτητές, νίκησε 3-1 τον Άρη στην «Αγια-Σοφιά», με τα δύο γκολ του Στίβεν Τσούμπερ, ενώ ο ΠΑΟΚ, με ένα ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε 4-2 τον Βόλο. Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου (είχε ηττηθεί 3-0 στο πρώτο ματς), ενώ η πέμπτη αγωνιστική των Playoff είναι προγραμματισμένη για τις 23 Απριλίου, χωρίς ώρες. Ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Άρη, ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. 

Το πανόραμα της Super League (4η αγωνιστική)

Τα αποτελέσματα: ΑΕΚ-Άρης 3-1, ΠΑΟΚ-Βόλος 4-2, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0.

Η βαθμολογία (σε 30 παιχνίδια): Παναθηναϊκός 69 (41-12), ΑΕΚ 69 (56-15), Ολυμπιακός 63 (61-19), ΠΑΟΚ 60 (50-22), Άρης 41 (42-32), Βόλος 40 (33-46).

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ