Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Champions League: Χαοτική η κατάσταση στην Μπάγερν Μονάχου – Γρονθοκόπησε ο Μανέ τον Σανέ μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι

Νεύρα μετά το καθαρό 3-0 εις βάρος των Βαυαρών στον πρώτο προημιτελικό του Champions League

Μπορεί στη Λίβερπουλ να λείπει ο Σαντιό Μανέ
, αλλά σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις φαίνεται πως ό,τι αναδείχθηκε δεν έκανε σίγουρα καλό στην Μπάγερν Μονάχου

Η πρώτη ήταν όταν επέκρινε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε και ο Γερμανός τεχνικός τον έβαλε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα, όπως ανέφεραν τα γερμανικά ΜΜΕ, να χάσει το σεβασμό των παικτών του, αφού υποχώρησε στο παράπονο ενός, και κατ’ επέκταση τη δουλειά του. 

Η δεύτερη, τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης, μετά το στραπάτσο στο «Etihad», όταν οι Βαυαροί ηττήθηκαν 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, αφού λέγεται ότι γρονθοκόπησε το συμπαίκτη του, Λιρόι Σανέ. Στην «Bild» αναφέρθηκε πως τον βρήκε στο χείλος. Οι δύο είχαν μια αντέγκληση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, που φαίνεται ότι ο Σενεγαλέζος κρατούσε μανιάτικο. 

Η Μπάγερν άλλαξε προπονητή προσφάτως και ξεκίνησε με ενθουσιασμό, αφού με τον Τόμας Τούχελ νίκησε στο πρώτο παιχνίδι την Μπορούσια Ντόρτμουντ 4-2, αλλά έπειτα επήλθε ο αποκλεισμός με τη Φράιμπουργκ μέσα στο Μόναχο για το DFB Pokal (Κύπλλο Γερμανίας) με σκορ 2-1, η πρώτη ήττα της εντός έδρας από τη συγκεκριμένη ομάδα στην Ιστορία της, και έπειτα η τακτική συντριβή από τη Σίτι. Οι κουβέντες για τρεμπλ, που γίνονταν όχι και τόσο ψιθυριστά άμα τη προσλήψει του Τούχελ, πλέον μοιάζουν με παρωδία. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ