Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η «ΦΕΜ» στους εορτασμούς για τα 200 ΧΡΟΝΙΑ κρίκετ

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος» προσκλήθηκε επισήμως απο την Ελληνική Ομοσπονδια Κρίκετ (ΕΛΟΚ) να συμμετέχει και να «ανοίξει» τους σημερινούς ιστορικούς εορτασμούς για την επέτειο των 200 ετών απο την 23η Απριλίου του 1823, οπότε και διεξήχθη στην Κέρκυρα ο πρώτος αγώνας κρίκετ στην ιστορία του τόπου μας. 

Καλεσμένες επίσης της ΕΛΟΚ, για να διαγωνιστούν, είναι επιφανείς ομάδες κρίκετ από το Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ των οποίων και η ομάδα κρίκετ του Βρετανικού Κοινοβουλίου, καθώς και του Βρετανικού Στρατού. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε τμήμα του μουσικού σώματος της «Μαντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού κ. Σπυρου Ρουβα, το οποίο οδήγησε την παρέλαση των αθλητών και κατόπιν ερμήνευσε τον ύμνο της Ομοσπονδίας Κρίκετ, τον εθνικό ύμνο της Ελλάδος και του Ηνωμένου Βασιλειου, καθώς αλλά μουσικά τεμάχια. 

Οι δεσμοί μεταξύ της ΦΕΜ και της ΕΛΟΚ είναι άρρηκτοι και παλαιοί και συνεχώς επιβεβαιώνονται με τέτοιες σημαντικές ιστορικές αφορμές. 

Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε και θα συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην ύπαρξη και ενδυνάμωση αυτού του μοναδικού, για την Κέρκυρα, αθλητικού θεσμού. 

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ